Komp Útvonalak

A Freightlink teljeskörű tájékoztatást nyújt Európa összes jelentős útvonaláról, legyen szó akár furgonokról, teherautókról, kamionokról vagy utánfutókról. Ilyen útvonal például a Folkestone - Calais csalagút, vagy éppen a Dover – Dunkerque, illetve a Dublin – Holyhead komp útvonal is.

Ha már tudja melyik útvonalat kívánja igénybe venni, írja be a lenti keresőmezőbe: például, gépelje be a Liverpool – Dublin útvonalat és kattintson a keresés gombra, így láthatóvá válnak a Liverpool – Dublin útvonal árai és menetrendjei.

Ha már tudja melyik országba kíván eljutni, írja be a lenti keresőmezőbe, így láthatóvá válik az összes komp útvonal, amellyel az adott országba el lehet jutni. Miután kiválasztotta az útvonalat, lehetősége lesz a dátum és a járműtípus (furgon, teherautó, kamion, pótkocsi), jármű hossz, szállítandó személyek kiválasztására is.

Ha nem tudja, hogy melyik útvonalat szeretné igénybe venni, nézzen országok közötti útvonalakat, kikötőket vagy operátorokat, ahol összehasonlíthatja a két adott ország között lévő összes útvonal árait. Vagy, ha nem tudja melyik kikötőből indul kompja, látogasson el a Kikötők oldalra, ahol megtekintheti például a Calais-ből, Dover-be tartó összes kompjáratot, vagy bármelyik másik kikötőt amit kínálni tudunk.

Végül, ha ezek közül egyik sem lenne kedvére való, lépjen vissza Főoldalunkra, ahol megtekintheti kedvezményes útvonalainkat, a legnépszerűbb útvonalakat és különleges ajánlatainkat.