Barátok meghívása – 30 EUR értékű ajándékkártyát kapha

refer a friend

Hogyan működik?

  1. Adja meg fiókkezelőjének barátja kapcsolattartási adatait (ne aggódjon, ezeket az adatokat kizárólag a meghívásra használjuk, nem marketing e-mailekhez).
  2. Munkatársunk felveszi a kapcsolatot az Ön barátjával, hogy megtudja, milyen igényei vannak a komputakkal vagy alagúthasználattal kapcsolatban.
  3. Amint a barátja leadta az első új foglalását és elutazott, Ön máris kézhez kapja hálánk jeléül 30 EUR értékű ajándékkártyánkat.

Ne feledje, minél több barátját hívja meg, annál több ajándékkártyát szerezhet.

VEGYE FEL A KAPCSOLATOT FIÓKKEZELŐJÉVEL

joe uk account manager

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

Jogosultság: a meghívóknak meglévő Freightlink-ügyfeleknek kell lenniük. A meghívott barát nem lehet meglévő ügyfél. A Freightlink fenntartja a jogot arra, hogy ellenőrizze a meghívókat és a meghívott barátokat, és bizonyítékot kérjen tőlük a jogosultságra. A jutalom megítélése fiókkezelője mérlegelése alapján történik.

Lemondás: ha a Freightlink foglalást később lemondják, ez a meghívó jutalmának törlését eredményezi.

Több jutalom: a jutalmak halmozódnak, tehát ha több barátot is meghív a Freightlink céghez, a meghívó több jutalomban is részesül.

Átadás: a jutalmakat elektronikus úton adjuk át a meghívónak azt követően, hogy a meghívott barátja foglalást adott le a Freightlink cégnél, és elutazott. Akár 30 nap is eltelhet a meghívott barát regisztrációjától, mire a meghívó megkapja a jutalmát, amennyiben nem merülnek fel váratlan problémák vagy késések.