Figyelmeztető üzenet

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

Új DFDS szolgáltatások a Dover útvonalon - Első osztályú kiszolgálás a teherrészlegen

A 2016-os évben, a DFDS ténykedése mély nyomot fog hagyni mindenkiben. A kék-fehér csapat, 2000 óta csak álmodhatott arról, hogy mennyiség tekintetében a P&O-val felvehesse a versenyt.

Nos, 2016 februárjában végre eljön ez a nap. A DFDS ezt nem félgőzzel végzett munkával érte el, hanem egy közel 18 hónapos küzdelmes harc eredménye ez, melynek végén bebiztosították maguknak a Berlioz és Rodin nevű kompokat 2015 júliusában, a the Dover-Calais útvonalon.

Ez a két hajó már a Myferrylink idejében is igen magas színvonalat képviselt, a 2015-ös francia tüntetések által okozott szabotázsok ellenére is. A DFDS azonban, a felhasználói élményt egy teljesen új szintre helyezi – a fuvarozói élmény javítása lett a legelső szempont. A dán cég egy nagyon erős versenytárs, a Berlioz és Rodin összes hiányosságát pótolták, illetve javítottak rajta, így a versenytársaknak fel fogja adni a munkát.

Új Teherkomp

A hajók új nevet kaptak: Côte des Dunes és Côte des Flandres. Kattintson ide és foglaljon: Dover - Calais VAGY Calais - Dover

Miután a kompok forgalomba álltak, az alábbiak várhatóak:
• 10 további járat naponta
• 75%-os kapacitás növekedés a Dover-Calais útvonalon

A Côte des Dunes február 9-én kedden áll forgalomba. A Côte des Flandres pedig február 22-én.

A sofőrük számára kialakított terület az egyik legnagyobb, a fedélzet több mint 50%-át teszi ki, ami ilyen tekintetben felülmúl bármely Európában közlekedő hajót. Nem beszélve az éttermekről, mely kiváló minőségű ételeket kínálnak, a Pullman luxusszékekről, vagy a társalgókról. A fedélzeti szolgáltatások magukban foglalják továbbá a zuhanyzókat, valamint a csakis fuvarozók számára kialakított, kültéri sétálóutakat.

Ezekből következik, hogy a DFDS, a P&O sűrű járataival is fel tudja venni a versenyt. A Dunkerque & Calais - Dover útvonalak, 24 órán belüli járatszáma, hasonló szolgáltatást tud nyújtani. A DFDS fuvarozó ügyfelei nem csak gyorsabban juthatnak el célállomásukra, hanem emellett még luxuskörülmények között is utazhatnak!

A Freightlink rendelkezésre fog bocsájtani fényképeket és további információkat, amint a hajók forgalomba álltak.

2016. február 8.

Keresés és Foglalás

2022 Május 25, sze
2022 Május 26, cs
Segítségre van szüksége?