Iveco daily blue power vans

Az év kishaszongépjármű díja 2018-as évre az Iveco Daily Blue Power

Az új Iveco Daily Blue Power furgon felhozatala alkalmas kereskedelmi és saját tulajdonú felhasználásra egyaránt, így lett megkoronázva a 2018-as év kishaszongépjárműjének a Solutrans nemzetközi kiállításon Lyonban, Franciaországban.

Az IVECO új könnyű szegmense kemény ellenfellekkel közdött meg az első helyért.Az elismerő díj fókusza, hogy olyan technológiát használ, ami fejleszti a jármű fenntarthatóságát. A Solutrans zsűrije kifejezetten le volt nyűgözve az IVECO technikai innovációjával és

„bemutatva az új valós vezetési körülmények közötti károsanyag-kibocsátásra vonatkozó előírásoknak megfelelő új dízel motort – három éven belül az EU RDE szabályozásán belül kötelező lesz a furgonok számára – sokkal előbb, mint néhány versenytársa„.

Jarlath Sweeney, Az Év Furgonja elnöke, összefoglalta a zsűri szavazatát:

„Gratulálunk az IVECO-nak a lenyűgöző eredményen, amit elértek a Daily Blue Power. Az IVECO mindig is a fenntarthatóság élvonalában járt a kishaszongépjárművek kategóriában. Az új Daily Blue Power választéka megerősíti ebben a pozícióban. „

2017 októberében tették közzé, hogy a Daily Blue Power három különböző technológiát kínál, hogy minden igényt ki tudjon szolgáltatni. A felhozatal a következő:

  • Daily Electric: a nulla kibocsátásos jármű arra lett tervezve, hogy még a legszigorúbb közlekedési korlátozások mellett is megállja helyét, kibővített választékot nyújtva egészen 200 km-ig valódi városi környezetben és az akkumulátor teljesítménye optimalizációval az időjárástól függően. Gyors töltéssel csupán 2 óra alatt feltölthető az akksi, kiegészítve az Eco-Power vezetési móddal és megújult fékezési funkcióval, ami még inkább növeli a hatékonyságot.
  • Daily Euro 6 RDE 2020 Ready: ez a legfejlettebb dízel meghajtásos kishaszongépjármű a piacon, és az első ami tesztelve volt és jóvá is lett hagyva az RDE szabályozásain belül. Ez a modell előrejelzi a 2020-as kihívást jelentő környezetvédelmi célokat a Holland Tudományos Kutatási Szervezet (TNO) által és már ma megvásárolható.
  • Daily Hi-Matic Natural Power: az ipar első természetes, sűrített gáz által működtetett kishaszongépjárműve, egy exkluzív automata 8 fokozatos sebességváltóval, ami egy abszolút örömteli vezetést nyújt. Ez az extrémen csendes városi jármű leginkább felismerhető a robosztus megjelenéséről, kitűnő teljesítményéről és megbízhatóságáról. Mind ezek mellet még nagyszerű kényelmet és 2.5%-al jobb gazdasági előnyt is nyújt.

Ne felejtsd el, a furgonosok számára leginkább hasznos lehet a Eurotunnel VP szolgáltatása, ha a Folkestone-ból Calais-ba történő eljutásról beszélünk, de ezen kívül is számos megoldást nyújtunk más útvonalakon is operátoraink által.

Te mit gondolsz az IVECO Daily felhozataláról? Melyik a te kedvenc furgonod?

2017. december 1.

Keresés és Foglalás

2022 Május 26, cs
2022 Május 27, p
Segítségre van szüksége?