UK Government logo

Az Egyesült Királyság kormányának frissítése : COVID-19 - Alapvető információk az Egyesült Királyságba történő belépéshez

Alapvető információk az Egyesült Királyságba történő belépéshez

Az Egyesült Királyság lépéseket tesz a COVID-19 terjedésének megakadályozása érdekében.

  1. Az saját- és mások egészségének védelme érdekében mindenkinek ki kell töltenie egy online ‘utas-kereső’ formanyomtatványt passenger locator form, mielőtt megérkezne az Egyesült Királyságba.
  2. Érkezésekor, kötelezhetik hogy 14 napig önszigetelje (karanténozza) magát. Közvetlenül utazás előtt ellenőrizze a mentesített országok listáját exempt countries list, mivel ez a lista rövid időn belül megváltozhat.
  3. Jogi követelmény az Egyesült Királyságban az arcvédő viselése a tömegközlekedéseken.

A fenti intézkedések be nem tartása bűncselekmény, és pénzbírsághoz vezethet. Kérjük, keresse fel a www.gov.uk/uk-border-control webhelyet, ahol részletes közegészségügyi tanácsokat és követelményeket talál az Egyesült Királyságba történő belépéshez.


Június 8 hétfőtől...

Áruszállító járművek vagy közszolgálati járművek vezetői, valamint a közösségi engedéllyel rendelkező személyek egyéb alkalmazottai autóbusszal történő nemzetközi áru- vagy személyszállításra

  • Mielőtt az Egyesült Királyságba utazna, ki kell töltenie a Public Health tartózkodási űrlapot. 14 napig NEM kell önmagát elkülöníteni
  • Meg kell mutatnia, hogy az utazás része a munkájának, például a munkáltatójától kapott levél, a fuvarlevél vagy az üzemeltetői engedély.

Amint a szabályok hatályba lépnek, 100 font bírságot szabhatnak ki, ha megtagadja a kapcsolattartási adatok megadását Angliában.

Kinek nem kell megadnia tartózkodási adatait vagy önmagát elszigetelni 14 napig

Nem kell kitöltenie az űrlapot vagy önmagát elkülöníteni, ha az alábbi helyek valamelyikéből utazik, és 14 napig vagy tovább volt ott:

  • Írország
  • a Csatorna-szigetek
  • a Man-sziget

Egyesült Királyság kormánya


Közegészségügyi tartózkodási űrlap

A közegészségügyi tartózkodási űrlap (fent említett) kérni fogja az Ön kapcsolattartási és utazási adatait.

PUBLIC HEALTH TARTÓZKODÁSI ŰRLAPOT KITÖLTÉSE

2020. október 30.

Keresés és Foglalás

2024 Mar 29, p
2024 Mar 30, szo
Segítségre van szüksége?