Courier moving freight in yellow van

Bevezetés a kompok világába - Futároknak

Üdvözöljük a Freightlink tudásközpontjában, ami önnek íródott, különösen ha ön futárként tevékenykedik. A futárok rendkívül fontos részét képezik a fuvarozó iparnak, ők azok akik egész évben hordják az express csomagokat éjjel-nappal.

Mi itt a Freightlinknél tudjuk, hogy önnek rengeteg kérdése van a futárszakma természetéből adódó komphasználatról, így összegyűjtöttünk minden információt egy helyre.

Miért választják futárok, kisfuvarozók, express szállítók a Freightlink szolgáltatását kompfoglaláshoz?

Courier moving freight in yellow van

Az elmúlt 10-12 évben a Freightlink, az európoai teherkompfoglalás szakértőjévé fejlesztette magát, különös tekintettel a futárokra. Tudjuk, hogy a művelet nem csupán egy egyszerű kompfoglalás a futár számára, hanem egy komplett logisztikai láncolat fontos része, mely lehetővé teszi hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásban tudja részesíteni ügyfeleit. Támogatjuk vállalkozását, a legjobb tanácsokkal látjuk el, évi több tízezer eladott jegy utáni tapasztalatainkra támaszkodva. Nem számít hogy Európa melyik területére utazik, Anglia, Svédország, Norvégia, Svédország, A Freightlink tud segíteni. Szakértőink egyaránt foglalkoznak multinacionális cégekkel, valamint egy furgonos futárokkal is.

Melyek a legjobb útvonalak?

Minden attól függ, hogy végső soron mi a célállomás ahova tart! És ez az ahol a Freightlink igazán segíti vállalkozását. A legtöbben a leggyorsabb útvonalat akarják igénybe venni, mi segítünk megtalálni a szállítás szempontjából legmegfelelőbb megoldást. Még egy egyszerű angliai átkelés esetében is megtaláljuk a leginkább költséghatékony megoldást. A következő kérdések a legfontosabbak:

  • Anglia melyik részére kíván érkezni?
  • Honnan indul?
  • Mikorra kell kézbesíteni az árut?
2016. április 12.

Keresés és Foglalás

2022 jún 28, k
2022 jún 29, sze
Segítségre van szüksége?