Cobelfret logo

Cobelfret közlemény: új ro-ro járat indul a Zeebrugge – Santander útvonalon

Örömünkre szolgál bejelenteni a Santander és Zeebrugge kikötőit összekötő új ro-ro szolgáltatásunkat, amely a 38. héttől, vagyis 2018. szeptember 17-től, fog közlekedni. Az említett útvonalon két, kimondottan erre a célra alkalmas ro-ro hajót indítunk, amelyek mindegyike heti két közvetlen menettérti járatot biztosít.

A menetrend részletei az alábbiakban tekinthetők meg :

Indulás - Zeebrugge Érkezés - Santander
szerda 04.00 csütörtök 23.55
vasárnap 22.00 kedd 17.00
Indulás - Santander Érkezés - Zeebrugge
kedd 23.00 csütörtök 19.00
péntek 06.00 vasárnap 06.00

A fent látható időpontok a helyi időnek felelnek meg. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek az ideiglenes menetrendek változhatnak.

Korszerű ro-ro hajóink mind kísért vagy kíséret nélküli trélerek, mind pedig konténerek, autók, teherautók és önjáró gépek szállítására is alkalmasak.

Új szolgáltatásunk bevezetésével, amely Santander és Zeebrugge kikötőit hivatott összekötni, Dél- és Észak-Európa főbb iparágait tudjuk majd hatékonyabban kiszolgálni. Zeebrugge a további szállítmányok legfontosabb csomópontjaként szolgál majd jó néhány célországba: az egyesült királyságbeli Purfleet és Killingholme kikötőibe, az írországi Dublinba, a svédországi Göteborgba és a dániai Esbjerg és Hirtshals kikötőkbe.

Tekintettel az említett célállomásokhoz kínált széles választékra, igen előnyös és egyben költséghatékony átfutási időt biztosítunk, amely több rövid távú menettérti tengeri szállítási csatornát biztosít Spanyolországba.

Az első Santander-Zeebrugge közötti hajóútra kedden 2018. szeptember 18-án, kedden 23:00 órakor kerül sor, az első Zeebrugge-Santander közöttire pedig 2018. szeptember 19-én, szerdán 04:00 órakor.

LEIXOES

Az új szolgáltatás bevezetése egyben a Rotterdam és a Leixões közötti kereskedelmet is hatékonyabban fogja elősegíteni, mégpedig közvetlen járatokkal úgy északi mind déli irányba, közbenső megállás nélkül. Mindez jelentősen hozzájárul a Leixões-Rotterdam-Leixões közötti tranzitidő lerövidüléséhez és a kapacitásnövekedéshez.

Korszerű CONRO hajóinkkal a járatok száma továbbra is három marad mindkét irányba (azaz Rotterdamból szerdán, pénteken és vasárnap, valamint Leixões-ből hétfőn, szerdán és szombaton).

Fontos tudnivaló : a fenti változások kihatással lesznek néhány, az Ibériai- félszigetre induló kereskedelmi hajónk menetrendjére, amely a 37. és 38. hét során kerül átütemezésre. Ezért ebben az időszakban néhány apró és átmeneti menetrend változás várható majd, amelyeket igyekszünk minimálisra csökkenteni. További részletek a 37. és 38. hétre vonatkozó menetrendek közzétételekor lesznek olvashatók.

2018. szeptember 12.

Keresés és Foglalás

2023 dec 7, cs
2023 dec 8, p
Segítségre van szüksége?