DFDS Áremelkedés 2016 Áprilisától

DFDS Áremelkedés 2016 Áprilisától

Az elmúlt évben, a DFDS jelentős beruházásokat hajtott végre szolgáltatásait illetően, valamint a Dunkerque kikötőben.

A kapacitásbővítésnek hála, az operátor napi 54 járatot kínál, mely egyedülálló lehetősegeket biztosít a teherkompokat használó cégeknek. A két új hajó 1500 extra helyet jelent naponta, mely ami azt illeti, kapacitásban nagyobb, mint amit a P&O kínál.

Dunkerque kikötőben óriási beruházások és felújítások mentek végbe, a felhasználók élvezhetik a továbbfejlesztett becsekkoló állomások előnyeit, valamint a fogkozott biztonsági intézkedéseket, melynek jelentősége egyre tovább nő az európai migránsválság miatt.

FOGLALJON MOST: DOVER - DUNKERQUE és DOVER - CALAIS

Az említett fejlesztések és a bővített flottával járó működési költségek emelkedésének tükrében, a DFDS úgy döntött, hogy 7,50 angol fonttal / 10 euróval emeli árait a Calais - Dover és a Dunkerque - Dover útvonalakon. A megemelt árak 2016 április 1-től lépnek életbe. Sajnos nem tehetünk mást, mint hogy ezt a költséget továbbterheljük ügyfeleinkre.

A DFDS teherrészlegének vezetője a következőket mondta: "Bízom benne, hogy megértik és támogatnak minket a kialakult helyzetben, továbbra is állunk rendelkezésükre első osztályú szolgáltatásainkkal."

Amennyiben további kérdések merülnének fel Önben, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 0044 844 847 9000-es telefonszámon.

2016. március 8.

Keresés és Foglalás

2022 Május 24, k
2022 Május 25, sze
Segítségre van szüksége?