Finnlines logo

Finnlines hírek: egy második hajóval bővül az Írország–Belgium teherszállítási szolgáltatás

Egy második ro-ro típusú komp szolgálatba állításával jelentős mértékben bővül a kapacitás az áruszállító ügyfelek részére az írországi Rosslare és a belgiumi Zeebrugge kikötőket összekötő útvonalon.

A kapacitás és a járatsűrűség növelésére irányuló növekvő ügyféligény teljesítése érdekében a Finnlines bővíti Írország és Belgium között működő teherszállítási szolgáltatását. A második ro-ro típusú hajó üzembe állításával a Finnlines jelentősen megnöveli a kapacitást az Írországot és a szárazföldi Európát összekötő közvetlen útvonalon.

Az MS Finnpulp komp az MS Finnwave-hez csatlakozva a 8. héten, február 23-án indul Zeebrugge kikötőjéből.

A Finnlines 2022 júliusában indította el új szolgáltatását Rosslare és Zeebrugge között. A szolgáltatás jó fogadtatásban részesült az írországi szállítmányozók részéről, és jelentős összeköttetésként szolgál az ír ipar számára. A zeebruggei átrakodásnak köszönhetően az ír összeköttetés a finn, a német, az észt és a spanyol iparok, valamint a Grimaldi Group teljes hálózata számára is elérhető.

„Mindkét kikötőből egy-egy újabb indulási idővel bővítjük Írország–Belgium szolgáltatásunk menetrendjét. A kereslet növekedését tapasztaltuk, ezért örömmel kínálunk további kapacitást a szállítmányozóknak. A második komp hozzáadásával és szolgáltatásunk bővítésével tovább erősítjük termékünket, hogy még jobban kiszolgálhassuk ír és európai piacainkat. Kiváló közlekedési összeköttetést biztosítunk az ír kereskedelem számára a kontinens felé azáltal, hogy igényre szabott kapacitást nyújtunk ügyfeleinknek, akiknek üzletmenete a megbízható tengeri szállítási szolgáltatásoktól függ” – nyilatkozta a Finnlines termékvonal-igazgatója, Antonio Raimo.

Az MS Finnpulp komp szállítási kapacitása 3 259 sávméter, ami körülbelül 225 pótkocsinak felel meg. Az MS Finnwave szállítási kapacitása 4 192 sávméter, ez hozzávetőleg 300 pótkocsinak felel meg. Mindkét kompon 12 járművezető utazhat.

A Finnlines áruszállításra szakosodott szolgáltató, melynek széles hálózata rendszeres és megbízható tengeri összeköttetéseket biztosít az európai ipar számára, miközben garantálja az ellátásbiztonság szavatolásához elengedhetetlen áruk importját.

Indulási idők

  • Rosslare, hétfő 03:00 – Zeebrugge, kedd 11:00
  • Rosslare, csüt. 22:00 – Zeebrugge, szo. 06:00
  • Rosslare, szo. 14:00 – Zeebrugge, vas. 22:00
  • Zeebrugge, kedd 22:00 – Rosslare, csüt. 04:30
  • Zeebrugge, csüt. 22:00 – Rosslare, szo. 04:00
  • Zeebrugge, szo. 16:00 – Rosslare, vas. 19:00

Finnlines

2023. február 17.

Keresés és Foglalás

2023 dec 7, cs
2023 dec 8, p
Segítségre van szüksége?