How to De-Ice Your Van & Truck

Hogyan jégtelenítse járművét

Burrrrrrrrrrr egyre hidegebb van...!

Hihetetlenül fagyos a levegő a Freightlink főhadiszállásán ma reggel és nem úgy tűnik, hogy a hideg idő enyhülni fog, így összegyűjtöttük a legfontosabb módszereket ahhoz, hogy a tehergépjárművet jégmentessé tegyük.

Nem szükséges emlékeztetnünk senkit arra, hogy átjegesett szélvédővel vezetni mennyire veszélyes.

Távolítsa el a jeget a szélvédőjéről, gyorsan és könnyedén.

Amit tegyen:

  • A klasszikus jégetlenítő spray és jégkaparó kombót nehéz felülmúlni. Egyszerűen fújja le a szélvédőt és kaparja le róla jeget. Ne használjon CD tokot, vagy bankkártyát ehhez művelethez, könnyen megsértheti a szélvédőt.
  • A legtöbb normális ablakmosó tartalmaz jégtelenítőt is.
  • Fontos, hogy a szélvédő egész felületét tisztítsuk le, ne csak egy kis foltot a vezetőoldalon. Amennyiben így jár el, potenciális veszélynek teszi ki önmagát.

És amit ne:

  • Népszerű dolog a melegvízzel történő jégtelenítés - ne tegye! Bár logikusnak tűnik, hogy a melegvíz elolvasztja a jeget, azonban ha túl meleg, könnyen megrepesztheti a szélvédőt. Amennyiben pedig túl hideg van kint, a víz ismét ráfagy a szélvédőre és még nehezebb dolga lesz.
  • Ne üljön a járműben arra várva, hogy felmelegedjen. Nagyon sokáig tarthat míg a motor felmelegszik és lefújja a jeget a szélvédőről, emellett üzemanyagpazarlás is.
  • Ablaktörlő használata a jég eltávolítására. El is törtheti a lapátokat, valamint megkarcolhatja a szélvédőt.
2016. november 14.

Keresés és Foglalás

2022 Május 25, sze
2022 Május 26, cs
Segítségre van szüksége?