Sweden-Denmark Öresund bridge at sunset.

Lényeges növekedés a skandináv területeken

Minden nyáron jelentősen megnő a teherkomp foglalások száma a skandináv országok felé. Skandinávia Dániából, Svédországból és Norvégiából áll, kulturális okokból azonban Finnországot is a csoportba szokták sorolni.

Skandináviába fuvarozna? Készüljön fel az útra.

Skandinávia a világ egyik legdrágább része, rendkívül magas adókkal, ám magas egyéni keresetekkel rendelkezik. Norvégia például a világ második, egyénenkénti legmagasabb havi keresettel rendelkező országa. Ez a kőolaj, gázok és ásványok kitermeléséből adódó haszonból következik.

A telek általában kemények. Skandinávia északi részét egész évben hó fedi.

A skandináv forgalmi szabályozások eltrének a "kontinens" szabályaitól. Akárcsak Angliában, itt is nagy hangsúlyt helyeznek a biztonságra. További információkért a közúti szabályozásokról, kérjük tekintse meg a ezeket az oldalakat (egyelőre angolul) Norvégia és Finnország.

Az útmutatók tartalmazzák az összes szükséges információt az utakról, mint például a sebességkorlátozások, jármű méretkorlátozások, szükséges felszerelések. Felhívjuk figyelmét, hogy Norvégia nem tagja az EU-nak, éppen ezért lehetnek különbségek a szabályozásokban. Finnország az egyededüli, ami az Eurózóna tagja. Angliához hasonlóan, a svédek és a norvégok is a saját valutájukat használják.

Komp útvonalak tekintetében, számos lehetőség és alternatíva adott. Kattintson ide és tekintse meg a magyar fuvarozók körében legnépszerűbb útvonalakat.

2016. május 10.

Keresés és Foglalás

2022 Május 24, k
2022 Május 25, sze
Segítségre van szüksége?