A P&O Ferries 2011 óta a legnagyobb forgalmat könyvelheti el a harmadik negyedévben

A angliai székhelyű P&O Ferries, az elszállított teher egységek számát illetően, 2011 óta a legmagasabb számokat láthatta a Larne - Cairnryan útvonalon.

A komptársaság 53,305 teherautót és pótkocsit szállított júliusban, augusztusban, szeptemberben hajóikon. Ez 3.3%-os növekedés az előző év eredményeihez képest.

“Larne idővel az írországi export kapujává válik. Jó összekötettései vannak vasúton és közúton keresztül, főleg miután az A8-as kétsávos út felújításra került és kilenc mérfölddel közelebb van Skóciához mint a belfasti kikötő. - Neal Mernock, a P&O Ferries Szektor Igazgatója.

A P&O Ferries napi hét járatot indít Larne és Cairnryan között, két 21,000 tonnás testvérhajó üzemel itt, a European Causeway és a European Highlander. A rendszeres napi járatok hidat biztosítanak a Észak-Írország, Írország és Anglia között szállítandó áruk termékek számára.

A társaság összesesen több mint 20 hajót üzemeltet, 10 millió utast, 1.6 millió autót és 2.2 millió teheregységet szállít el minden évben.

2017. október 23.

Keresés és Foglalás

2021 okt 21, cs
2021 okt 22, p
Segítségre van szüksége?