A P&O Ferries 2011 óta a legnagyobb forgalmat könyvelheti el a harmadik negyedévben

A angliai székhelyű P&O Ferries, az elszállított teher egységek számát illetően, 2011 óta a legmagasabb számokat láthatta a Larne - Cairnryan útvonalon.

A komptársaság 53,305 teherautót és pótkocsit szállított júliusban, augusztusban, szeptemberben hajóikon. Ez 3.3%-os növekedés az előző év eredményeihez képest.

“Larne idővel az írországi export kapujává válik. Jó összekötettései vannak vasúton és közúton keresztül, főleg miután az A8-as kétsávos út felújításra került és kilenc mérfölddel közelebb van Skóciához mint a belfasti kikötő. - Neal Mernock, a P&O Ferries Szektor Igazgatója.

A P&O Ferries napi hét járatot indít Larne és Cairnryan között, két 21,000 tonnás testvérhajó üzemel itt, a European Causeway és a European Highlander. A rendszeres napi járatok hidat biztosítanak a Észak-Írország, Írország és Anglia között szállítandó áruk termékek számára.

A társaság összesesen több mint 20 hajót üzemeltet, 10 millió utast, 1.6 millió autót és 2.2 millió teheregységet szállít el minden évben.

2017. október 23.

Keresés és Foglalás

2022 Május 24, k
2022 Május 25, sze
Segítségre van szüksége?