Freightlink Motorsport

ÉRJEN CÉLBA KOMPJAINKKAL

A Freightlink Motorsport egy elszánt csapat, akiknek fókuszában az európai versenyek állnak.

Kisebb, privát csapatoktól egészen a legnagyobbakig vannak létező együttműködéseink, csak úgy mint rendezvényszervezőkkel és gyártókkal is, biztosítva számukra az egyszerű és költséghatékony kompfoglalást Európa egész területén.

Előre tervezett, versenynaptárral szinkronizált foglalást kínálunk, illetve az utolsó pillanatban történő változtatások vagy foglalások sem jelentenek gondot.

Ne hagyd, hogy a kompfoglalás stresszes legyen, egyszerűen engedd, hogy megmutassuk mire vagyunk képesek, mint Motorsport Komp Partnerek.

freightlink luke pinder pose
Freightlink motorsport Spa

why freightlink motorsport

Ajánlás

"A Freightlink szolgáltatása szuper. A motorsport világban nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt tervezzük de a Freightlink mindig ott van, hogy segítsen megoldani a felmerülő problémákat. Fair árak és minőségi ügyfélszolgálat teszi a foglalást mind egyszerűvé és költséghatékonnyá.

Fél tucat versenytalálkozóval Európa szerte a szezonban, a Freightlink csapata egy hatalmas segítség hogy megtaláljuk a legidálisabb kompot ami segít minket célba érni. Egy profi cég, akik szívből dolgoznak.
Matt

"Tökéletes szolgáltatás. Mi a Freightlinket használjuk már 2012 óta és ők minden motorosport igényünket kielégítik. Hozzáértésükkel és profi szolgáltatásukkal csak ajánlani tudom őket." Mark

"Mi egy kicsi, privát versenycsapat vagyunk, viszont mindig elégedettek az ügyfélszolgálattal. Segítőkészek a hét minden napján ha esetleg meg kell változtatnunk a foglalást. Mindenkinek ajánlom őket, csak pozitív tapasztalatom van velük." Karen

Ha nem vagy biztos benne, hogyan juss el egy adott helyre, ne aggódj. Tudasd velünk honnan indulsz és hova kell eljutnod és mi megtaláljuk a kompod. Lépj kapcsolatba velünk az alul található információs doboz segítségével.

Adam +44 (0)1772 287005 / +44 (0)7540 751287
adam@freightlink.co.uk
Dion +44 (0)1772 851958
dion@freightlink.co.uk
Magyar Motorsport +44 (0)1772 282595
motorsport@freightlink.co.uk

További információ az adatvédelmi irányelvekről .

CAPTCHA
Ez a kérdés teszteli, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.