Veszélyes Áruk Szállítása

A Freight Link Solutions segít önnek veszélyes árujának szállításában.

A kitöltött DGN-t (Dangerous Goods Note), másnéven Veszélyes Áruszállítási Dokumonetumot, kérjük juttassa el ügyfélszolgálatunknak e-mail-ben, vagy faxon a +44 (0) 844 847 9001-ra, legalább 12 órával a szállítás előtt.

Bizonyos veszélyes áruk nem szállíthatók személyszállító hajókkal, vagy a veszélyes árut szállító kompokon, korlátozások lehetnek érvényben, a szállítható személyek számát illetően. Ezekben az esetekben, a választásható útvonalak kizárólag az áruszállító kompokra (maximum 12 vagy kevesebb fizető utas) vagy olyan járatokra korlátozódik, ahol a szállítható személyek száma szigorúan szabályozott.

Minden olyan esetben, mikor a jármű veszélyes árut szállít, a járművön el kell helyezni a megfelelő figyelmeztető háromszöget, hogy azonosítható és osztályozható legyen a jármű által szállított veszélyes áru. Ezeket a jármű mindkét oldalán és hátulján kell elhelyezni és meg kell felelnie a Veszélyes Áruk Tengeri Szállításának Nemzetközi Szabályzatának. A veszélyes címkéknek 250mm X 250mm-nek kell lenniük, melyen szerepelnie kell a veszélyességi osztálynak képi és numerikus formátumban is.

Segítségért lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal a 0844 8479000-es telefonszámon.

Flammable GasFlammable LiquidFlash point below 32℃