Új ügyfelek – GYIK

Üdvözli a Freightlink! Ha Ön kezdő az áruszállítással kapcsolatos foglalásokban, biztosan van néhány dolog, amit eddig még nem tapasztalt meg. Íme, néhány gyakori kérdés, amelyeket új ügyfeleink szoktak feltenni.

Hol nézhetem meg a hajójáratokon elérhető helyeket?

Sajnos nem mindegyik kompüzemeltető biztosít valós idejű információkat az elérhető helyekkel kapcsolatban. Ha meg szeretné tudni, hogy van-e hely egy bizonyos hajójáratra, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Honnan tudhatom, hogy mit tartalmaz a jegyem ára?

Mindegyik átkelés menetrendjének jobb oldalán látható egy „Details” (Részletek) gomb. Rákattintva megtekintheti, hogy mit tartalmaz a jegy ára (például étkezéseket, kabint stb.).

Mennyivel előre érdemes leadni a foglalásomat?

A jegyszerzés valószínűségének növelése érdekében azt javasoljuk, hogy minél hamarabb foglalja le a helyét. Arról is gondoskodnia kell, hogy kitöltse az összes szükséges vámdokumentumot a kikötői bejelentkezés előtt.

Hol találhatom meg a foglalásom állapotát?

Foglalásának állapotáról és egyéb tudnivalókró fiókjának irányítópultján tájékozódhat.

Mi az EDI foglalás?

Üzemeltetőink mintegy 80%-a EDI-n (Elektronikus Adatcsere) keresztül csatlakozik hozzánk, ami azt jelenti, hogy közvetlen, valós idejű kapcsolatban vagyunk az üzemeltetőkkel az új foglalásokhoz és frissítésekhez.

Mikor kapom meg a foglalási számlámat?

Amint megkapjuk a megerősítést az üzemeltetőtől arról, hogy az Ön járművét elszállították, máris elküldjük számláját e-mailben arra az e-mail címre, amelyet az eredeti foglaláskor megadott.

Mit jelentenek a különböző foglalási állapotok?

Nyomkövető eszközünk a következő „folyamatban lévő” állapotokat jeleníti meg a foglalásaihoz:

ASR - Beszállítói válaszra várva

Már elküldtük az Ön foglalási adatait a kompüzemeltetőnek, és várjuk az információk beérkezésének megerősítését.

ACR - Ügyfélválaszra várva

További információkra / részletekre, vagy egy meghatározott döntésre várunk az ügyfél részéről, mielőtt folytatnánk a foglalást. Foglalása kizárólag akkor válthat át ACR állapotról Befejezettre, ha megkaptuk Öntől ezeket az adatokat.

WL - Várólista

Az Ön foglalása készenléti állapotban van. Ennek számos oka lehet. További tudnivalókért forduljon ügyfélszolgálatos munkatársainkhoz.

Hogyan választhatom ki a járművem helyes méretét a Freightlink alkalmazásban?

Miután megérintette a jármű opciók mellett lévő legördülő ikont, végiggörgethet a különböző járműtípusokon és hosszúságokon, és kiválaszthatja az Ön járművére vonatkozó adatokat.

Mennyire kell pontosnak lenniük az adataimnak foglaláskor?

Rendkívül fontos, hogy helyes és pontos információkat adjon meg nekünk. Ha bizonytalan egy adatot illetően, amit meg kell adnia, forduljon ügyfélszolgálatos munkatársainkhoz.