Flexi Jegy

flexi ticketTudjuk, hogy az Ön hajózási tervei a késések, a munkák részleteinek változásai vagy egyéb tényezők miatt egy szempillantás alatt megváltozhatnak. Flexi jegyünkkel plusz költség nélkül, rugalmasan és nyugodtan módosíthatja foglalását*.

Mi történik, ha...?

cancel my ferry booking

Le szeretném mondani a kompfoglalásomat

Flexi jegy nélkül

Flexi jeggyel

30 £ / 35 € lemondási díj felszámítása mellett kérésére visszatérítjük kompjegyének árát. Ezen felül a komp üzemeltetője által kiszabott késedelmes lemondási költségeket is felszámítjuk Önnek. Bizonyos esetekben ez az eredeti díj akár 100%-át is elérheti.

A kompjegy teljes árát visszatérítjük a kompüzemeltető által kiszabott lemondási díjak levonásával. Bizonyos esetekben ez az eredeti díj akár 100%-át is elérheti.

don't turn up for ferry sailing

Nem jelenek meg a kompjárat indulásakor

Flexi jegy nélkül

Flexi jeggyel

Az átkelés teljes összegét felszámítjuk Önnek.

A kompjegy teljes árát visszatérítjük a kompüzemeltető által kiszabott távolmaradási díj levonásával. Bizonyos esetekben ez az eredeti díj akár 100%-át is elérheti.

change my ferry booking

Változtatni szeretnék a kompfoglalásom adatain

Flexi jegy nélkül

Flexi jeggyel

Módosításonként 20 £ / 25 € kezelési költséget számítunk fel. Ezen felül a módosítás miatt a kompjegy árában bekövetkező emelkedés is Önt terheli. A felszámított módosítások a teljesség igénye nélkül a következők:
 • Járműadatok (a típust és a hosszúságot is beleértve; kivéve a csak rendszámváltoztatást)
 • A hajóút dátuma (nem nyitott jegyes útvonalakon)
 • Útvonal vagy üzemeltető
 • Utasadatok változása

Minden módosítás ingyenes – a kompjegy árának emelkedésével számolni kell. A módosítások a következők:

 • Járműadatok
 • A hajóút dátuma vagy időpontja
 • Útvonal vagy üzemeltető
 • Utasadatok változása

*A Flexi jegy felhasználási feltételei

 1. A Flexi jegy ára átkelésenként 5 £ / 6 €.
 2. Flexi jegy minden üzemeltetőnél kapható, kivéve a Eurotunnel VP-t (Vans on Passenger), amely nem módosítható.
 3. Azokban az esetekben, mikor az üzemeltető meg nem jelenési vagy késői lemondási díjat számít fel, Ön továbbra is köteles megtéríteni a felmerülő díjakat meg nem jelenés vagy késői lemondás esetén (az üzemeltető felhasználási feltételei szerint), még akkor is, ha Flexi jegyet vásárolt. A meg nem jelenési vagy késői lemondási díj a visszatérítendő összegből levonásra kerül. Tekintse meg a meg nem jelenési és a késői lemondási díjakat.
 4. A Flexi jegy opció vásárlás után már nem adható hozzá.
 5. A Flexi jegyek nem visszatéríthetőek.
 6. Minden olyan átkelés, amely az ügyfél ráhatásán kívül eső okokból kerül törlésre, teljes visszatérítésre jogosult, még akkor is, ha az ügyfél nem vásárolt Flexi jegyet.
 7. A nem Flexi módosítási díjakat nem számoljuk fel olyan átkelések esetén, amelyek az ügyfél ráhatásán kívül eső okokból kerültek módosításra.
 8. A foglalás módosításával összefüggő díjakért azonban továbbra is Ön felel – például ha egy drágább hajóútra szeretne átváltani, a különbözetet köteles megfizetni.
 9. Ha olcsóbb járatra változtatja a foglalását és nem vásárolt Flexi jegyet, az eredeti foglalási díjon kívül nem számolunk fel Önnek plusz költséget, amennyiben ez az első és/vagy egyetlen módosítása.
 10. A Flexi jegy a hajóút időpontjáig érvényes.
 11. Pénzmegőrzés számlán jövőbeli foglalásokra nem lehetséges.

Ha kérdése merülne fel Flexi jegyünkkel kapcsolatban, forduljon ügyfélszolgálatos munkatársainkhoz.

*Frissítés dátuma: 2022. 11. 01.