Freightlink Kikötői Belépő Generátor

Bemutatjuk az ÚJ Freightlink Kikötői Belépő Generátort.

A teljes vámügyi papírmunka és a Belépési Összefoglaló Nyilatkozat mellett számos útvonalon Nagy-Britannia és az EU között Kikötői Belépő szükséges. Ezek kitöltése nélkül nem tud belépni a kikötőbe.

A Kikötői Belépő Nagy-Britanniában és Észak-Írországban árumozgási referencia (GMR), az Ír Köztársaságban a beszállás előtti értesítési (PBN) szám, Franciaországban pedig logisztikai boríték. Hollandiában (Portbase) pedig egy jóváhagyási rendszeren is szükséges végigmenni.

Kikötői Belépőt generálhat a Freightlink Kikötői Belépő Generátor segítségével. Tekintse meg rövid videónkat, hogy megtudja, milyen egyszerű a folyamat.

A KIKÖTŐI BELÉPŐ GENERÁTOR HASZNÁLATA

  1. A foglalás részletei oldalon válassza az "igen" lehetőséget a "Freightlinket szeretném használni a kikötői belépők generálásához" mezőben. Kérjük, vegye figyelembe, hogy bizonyos útvonalakon a kikötői belépő generátort szükséges használni az utazás jóváhagyásához, ezért ez az opció nem jelenik meg.
  2. Továbbá, a négyzet bejelölésével erősítse meg azt is, hogy Ön (vagy egy harmadik fél) ki fogja tölteni a Vámáru-nyilatkozatot és a Belépési Összesítő Nyilatkozatot (ENS).
  3. A foglalás megerősítése után a rendszer felkéri a Kikötői Belépő benyújtását a Kikötői Belépő Generátorban.
  4. Ehhez szüksége lesz a kitöltött vámáru-nyilatkozatokra.
  5. Miután megerősítette az útvonalat, válassza a „Kezdés” lehetőséget, és adja meg MRN-jét a foglaláshoz. Ha több MRN-je van egy rakományhoz, kattintson a „hozzáadás” gombra ezek hozzáadásához. Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes útvonalakon további információkra is szükség van, mint például az ENS MRN, a dokumentum típusa és a bruttó tömeg.
  6. Miután MRN-jét benyújtotta és a megfelelő kikötői rendszer jóváhagyta, a kikötői engedélyek irányítópultján és e-mailben is megkapja az utazásához szükséges kikötői engedély hivatkozási számát.

Frissítések

2023. március

  • A GMR-ek kínálata a „Szóbeli és ráutaló magatartással” lehetőséggel bővül
  • Az ügyfél irányítópult a beszkennelhető kikötői engedély vonalkód használatával bővül bejelentkezéskor
  • Hibajavítások és egyéb kisebb fejlesztések