Jogi Nyilatkozat

Mint az email címzettjének, felhívjuk figyelmét a következőkre:

Ez az e-mail üzenet és az esetleges csatolt állományok bizalmas információt tartalmazhatnak, és kizárólag a címzett(ek)nek szól. Ha úgy gondolja, hogy ez az üzenet tévedésből jutott el Önhöz, kérem vegye figyelembe, hogy annak bármely célra történő felhasználása szigorúan tiltott. Kérjük olvasás nélkül küldje vissza feladónak és azonnal törölje az üzenetet az elektronikus adattároló rendszeréről.

Hacsak ezen levél küldője nem nyilatkozott másképp, ezen küldemény bizalmas információkat tartalmazhat és bizonyos jogi kiváltságokat. Ezeket az információkat nem szabad felhasználni vagy nyilvánosságra hozni, kivéve arra a célra, amelyre el lett küldve.

Az e-mail küldője által kifejtett nézetek nem feltétlenül a Freightlink® Solutions Ltd. Nézeteit tükrözik. A Freightlink® Solutions Ltd alkalmazottai kifejezetten kérik, hogy semmiféle rágalmazó, fenyegető vagy obszcén kijelentést ne tegyenek, és ne sértsenek semmilyen jogot (beleértve a szerzői jogok megsértését is)e-mailes kommunikáció útján. Minden ilyen kommunikáció ellentétes a Freightlink® Elfogadható Felhasználási Szabályzatával és az érintett személy foglalkoztatásának keretein kívül esik. A Freightlink® Solutions Ltd semmilyen felelősséget nem vállal az ilyen jellegű kommunikációért, és a felelős személy személyesen felel a felmerülő károkért vagy egyéb kötelezettségekért.

FIGYELMEZTETÉS: A számítógépes vírusokat e-mailben lehet továbbítani, és tudatában kell lenned, hogy az e-mailek elfoghatóak harmadik fél által. Javasoljuk, hogy ellenőrizd az e-maileket megnyitás előtt és a mellékleteket a vírusok miatt, mivel sem a Freightlink® Solutions Ltd., sem a feladó nem vállal felelősséget az e-mail és / vagy mellékletek által továbbított vírusokért.

Az ajánlatok nem ÁFA nélkül értendőek, amennyiben nem az Egyesült Királyságban regisztrált a cég, (a nem angol cégek kötelesek regisztrálni az adószámot a Freightlinknél, ahhoz hogy ne kelljen ÁFÁ-t fizetniük). Hacsak másképpen nem jelezzük, az ajánlatok csak egyirányú utazásra vonatkoznak. Az ajánlatok nem veszélyes rakományokon alapulnak. Az ajánlatok a kibocsátási dátumtól számítva [30 nap] érvényesek.

Ha az ajánlat alapján foglalsz a weboldalon vagy az alkalmazáson keresztül, és mi elfogadjuk ezt a foglalást, azzal egy megállapodás jön létre. Ez a megállapodás a foglalásból és az Általános Szerződési Feltételek legfrissebb változatából áll, amely a Foglalás napján érvényes. Hacsak a szövegkörnyezet másképp nem írja elő, az Általános Szerződési Feltételekben használt meghatározások ugyanazt jelentik ebben az ajánlatban. Ha a foglalás megtörténik (i) ez a Megállapodás jogszerűen létrejön, és a Felek jogilag kötelezik magukat a Foglalás elfogadására; (ii) elfogadja a Szállítói Feltételeket a Szállító (k) számára a Foglaláshoz; és (iii) elfogadja a BIFA 2011 szokásos kereskedelmi feltételeit, amelyek egy példánya kérésre rendelkezésre áll; a jelen Megállapodás és a BIFA szokásos kereskedelmi feltételei közötti konfliktus esetén ez a Megállapodás érvényesül.

Minden üzleti tevékenység lebonyolítása a BIFA (Nemzetközi Brit Árufuvarozási Szövetség) jelenlegi szabványos kereskedelmi feltételeinek megfelelően történik.

A Freightlink® Solutions Kft. Angliában és Walesben bejegyzett korlátolt felelősségű társaság. Cégjegyzékszám: 04838153. Regisztrált cím: Quarry Bank, Chorley Road, Walton-Le-Dale, Preston, PR5 4JN, Egyesült Királyság. ÁFA nélkül: GB 842 1813 44.