Ugrás a tartalmakhoz

Guernsey

FONTOS UTAZÁSI FRISSÍTÉSEK

  • MINDEN teherszállítónak KELL bizonyítania a közelmúltban elért negatív COVID-19 tesztet, mielőtt továbblépne a Dover & Folkestone-ba. Tudj meg többet
  • AZ LEGÚJABB COVID19 TANÁCSOKÉRT A KÜLFÖLDRE VALÓ UTAZÁSOKRÓL, LÁTOGASSON EL A GOV.UK WEBOLDALRA ÉS VÁLASSZA KI CÉLORSZÁGÁT

Guernsey teherkompok a Csatorna-szigetekre a Condor Ferries-vel.

Guernsey kikötő Saint Peter Portban található, a sziget fővárosában. St Peter Port Guernsey északi partján találató és a kompok innen az Egyesült-Királyság és a Csatorna-szigetről, Poole, Portsmouth vagy Weymouth városokba közlekednek. A kompok a Guernsey - St Malo Franciaország útvonalon is közlekednek és Jersey-be is.

A Poole, Weymouth és St Malo városokba tartó kompokon limitált mennyiségű jármű szállítható. Az áruszállító járművek általában a Csatorna-szigetekről Portsmouth-ba mennek.

A port felszereltsége kielégítő, a szigeten minden szolgálgatás megtalálható. Bizonyos járműveknél előfordulhat, hogy engedéllyel kell rendelkezniük a Guernsey-szigetre való belépéshez.

Az alábbi linkek segítségével lefoglalhatja teherkompját a Guernsey - Portsmouth, a Guernsey - Poole,vagy a Guernsey - Weymouth útvonalon.

Komp útvonal Guernsey kikötőbe

Heti 2 átkelés
2 órás átkelés
Részletek
Heti 11 átkelés
7 órás átkelés
Részletek
Heti 1 átkelés
39 órás átkelés
Részletek

Komp útvonal Guernsey kikötőből

Heti 12 átkelés
2 órás átkelés
Részletek
Heti 3 átkelés
8 órás átkelés
Részletek

Guernsey Részletek

Geolocation

Condor Ferries Guernsey: White Rock, St.Peter Port, Guernsey

WC

Árusító Automata

Üzletek

Zuhanyzó

24 Órás Parkolás

Étterem

Társalgó

Port taxes paid locally

Alternative Ports

Nincs alternatív kikötők