Irish Sea Irish Ferries Dublin Swift

Ír-tengeri átkelések - 7 kikötő az Egyesült Királyságból

Minden bizonnyal egyertelmű dolgokat fogunk közölni (szóval elnézést, ha ezek számodra már egyértelműek), de jelenleg hét kikötő van melyeket a furgonok és teherautók használnak az írországi átkelésekhez.

1. Liverpool Dublin

Az egyik legnépszerűbb útvonal a Liverpool Dublin. A vonalat a Seatruck és a P&O Ferries is működteti, napi akár 7 átkeléssel, 8-9 órás menetidővel.

Liverpool könnyen megközelíthető az M58-as és M62-es utakról, számos kamionos megálló és szolgáltatás elérhető a kikötő környékén.

2. Liverpool Birkenhead to Belfast

Birkenhead a Mersey folyó másik oldalán található Liverpoolban és a Stena Line fennhatósága alatt áll, akik a Belfastba tartó hajókért is felelősek. Naponta 3 járat indul, melyek időtartama körülbelül 8 óra. A kikötő szolgáltatásai között megtalálhatók az elkülönített sofőr társalgók és a zuhanyzók is.

heysham warrenpoint seatruck3. Heysham Dublin, Warrenpoint & Belfast

Heysham egy Lancasterhez közeli kikötő, mely összeköti az Egyesült Királyságot Dublinon, Warrenpointon, Belfaston keresztül Írországgal. Ez a Seatruck és a P&O Ferries által van működtetve, 4 átkelés van naponta és ezek mind 8-9 órába telnek.

4. Cairnryan Belfast & Larne

Cainryan Skócia délnyugati részén található, ahonnan mindössze két óra alatt, naponta tizenhárom alkalommal lehet hajózni a Stena Line és a P&O Ferries hajóival. Cairnryan modern felszereltségű kikötő, ahol megtalálhatóak az éttermek és az üzletek is.

5. Holyhead Dublin

Az egyik legnépszerűbb kikötő a magyar fuvarozók körében. A napi 10, irányonként körülbelül 3 órás átkelést, a Stena Line és az Irish Ferries biztosítja. Az Irish Ferries sebes járatokat is indít, ahol a leghosszabb engedélyezett jármű maximum 9 méteres lehet, ezek az átkelések alig 2 órát vesznek igénybe.

fishguard ferry terminal stena line6. Fishguard Rosslare

A Fishguard Rosslare útvonalat a Stena Line biztosítja, napi két átkelés, melyek körülbelül 3 órát vesznek igénybe. A Stena Line terminálban megtalálhatók a sofőr társalgók, automaták és zuhanyzók is.

7. Pembroke Rosslare

Az Irish Ferries működtette útvonal, napi két átkelést kínál, négy órás menetidővel. A Pembroke Dock az M4-es közelében található, így ideális a London, illetve általánosságban a dél felől érkező járművek számára.

Szeretnéd megvitatni igényeidet ezen a területen? Beszélj ügyfélszolgálatunkkal, akik állnak rendelkezésére.

2017. március 28.

Keresés és Foglalás

2024 ápr 14, v
2024 ápr 15, h
Segítségre van szüksége?