Freightlink App Banner

Öt ok, amiért a Freightlink App jobb a többinél

A Freightlink vállalatnál igazán büszkék vagyunk mobilalkalmazásunkra és arra, ahogyan egyszerűvé és áttekinthetővé teszi a menet közbeni foglalást, valamint az összes többi funkcióra, amely segítségével a kompfoglalás pofonegyszerű dolog.

Vetettünk egy pillantást néhány elérhető kompalkalmazásra, és összeállítottuk egy öt okból álló listát, amelyek miatt a mi alkalmazásunk a legjobb, ha teherkompot foglal, vagy azzal utazik -

Megbízható vélemények

Számos versenytársunktól eltérően, alkalmazásunk rengeteg pozitív véleménnyel rendelkezik. Több mint hatvan 5 csillagos véleményt számoltunk utoljára! Ez azt jelenti, hogy rengeteg boldog ügyfelünk van, aki úgy találja, hogy alkalmazásunk különösen hasznos a velünk történő utazás során. Nagy felhasználói bázissal is rendelkezünk, több mint 10 000 letöltéssel. Elkötelezettek vagyunk az alkalmazás támogatása iránt, és gyorsan felfedezzük a hibákat, és megoldjuk az ügyfeleink esetleges problémáit. Nincs sok ilyen.

Az eszközére optimalizálva

Az alkalmazás hibátlanul működik az összes eszközön. Egyszerű és áttekinthető elrendezésének köszönhetően a pengevékony előlapokkal rendelkező, újabb telefonképernyőkhöz, valamint a régebbi telefonokhoz való használatra van optimalizálva. Azt akarjuk, hogy az alkalmazásunkkal kapcsolatban a legjobb tapasztalata legyen, és tudjuk, hogy ha olyan alkalmazást használ, amely nem illeszkedik megfelelően a képernyőhöz, vagy rendkívül lassan fut, mert felesleges animációkkal és átmenetekkel van feltöltve, akkor ügyfelünkként egyszerűen elveszíti az érdeklődést. Soha ne féljen, elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk Önnek annak biztosítása érdekében, hogy bármilyen iOS- vagy Android-eszközön képes legyen lefoglalni a kompot.

Minden egy helyen

Nem kényszerítjük, hogy töltsön le három különféle alkalmazást, hogy egy-egy dolgot el tudjon végezni – néhány más kompalkalmazás ezt teszi. Az összes funkciót egyetlen, könnyen használható csomagba tettük, ami azt jelenti, hogy egyetlen helyen lefoglalhatja jegyét, ellenőrizheti az indulási időket és fogadhatja a foglalási értesítéseket. Nem látjuk annak szükségességét, hogy ügyfeleink rendelkezzenek egy alkalmazással csak a foglalásokhoz, és egy másikkal, ahol az indulási időket tudják ellenőrizni. Ez felesleges.

Több nyelv támogatása

A Freightlink vállalatnál minden ügyfelet üdvözölünk. Ezért tesszük elérhetővé weboldalunkat, blogunkat és még az alkalmazásunkat is tíz különböző nyelven, ideértve a lengyelt, románt, magyart, bolgárt és a német nyelvet is. Biztosítani akarjuk mindenkinek a lehetőséget, hogy részesüljön kedvező árainkban és megtapasztalja kiváló ügyfélszolgálatunkat.

Hozzáférés élő csevegéshez és térképekhez

Mint korábban említettük, nem csak kompot foglalhat az alkalmazásunkkal. Hozzáférhet az élő csevegőszolgálatunkhoz is, és útmutatásokat találhat minden kompkikötőhöz. Ez azt jelenti, hogy bárhol is van, kapcsolatba léphet a csapatunkkal és megoldhatja a felmerülő problémákat, valamint útmutatást kaphat arra vonatkozóan, hogy hol kell lennie.

A Freightlink App alkalmazást megtalálhatja a Google Play-en és az App Store-ban. Feltétlenül hagyjon nekünk véleményt!

2019. október 16.

Keresés és Foglalás

2024 feb 26, h
2024 feb 27, k
Segítségre van szüksége?