Freightlink team Christmas party 2022

2022 év vége a Freightlinknél

A 2022-es év az egyik legpozitívabb év, és ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek az újabb eredményes együttműködést.


A mi évünk

250+

Ügyfeleink 5* értékelése ebben az évben (Összesen 2142 alkalommal értékelt minket!)

250,000+

Ügyfélszolgálati csapatunk ennyi e-mailt kapott Öntől 2022 januárja óta

20,000+

tudjuk, hogy értékeli a kényelmet – átlagosan ennyi foglalás történt idén Freightlink alkalmazásunknak köszönhetően

Ráadásul

Novemberben találkoztunk Önnel Lengyelországban a varsói Translogstica 2022 vásáron – köszönjük a találkozókat és beszélgetéseket! Már tervezzük és alig várjuk a 2023-as vásárt.

Csapatunk megerősödött - 20 fővel többen vagyunk, mint 2021-ben. A toborzással azonban még nem értünk véget - mert cégünk folyamatosan növekszik, továbbra is keresünk új munkatársakat különböző részlegekre - talán Ön lesz az? Tekintse meg legújabb állásajánlatainkat a Freightlinknél.

Testvérvállalatunk, a CustomsLink ügyfeleink ezreinek segített áttérni a régi CHIEF Customs platformról az új (CDS) platformra. Változatlanul büszkén kínál egyedi megoldásokat kis-, közép- és nagyvállalatok számára.

A Freightlink Reload támogatja az Egyesült Királyság és az EU ügyfeleit szállítmányozási igényeikkel kapcsolatban. 2022-ben segített a Munkáspárti Konferencia Kiállításra való szállítás megszervezésében. Bővítette a vámügyi kínálatát is, és most már a vámokmányok válogatása közben is segítheti az ügyfeleket áruk szállításában.


Jövőbeli tervek

Újabb év van már a láthatáron - széles és nyugodt vizeket kívánunk 2023-ban, és ezúton is köszönjük minden ügyfelünknek az idei és az előző évi együttműködést.

Számos ambiciózus tervünk és izgalmas projektünk van 2023-ra, amelyek javítják innovatív rendszerünket, és ezáltal a nyújtott szolgáltatások minőségét, valamint az Ön elégedettségét a Freightlink használatával.

Változnak az idők, és szolgáltatásunk folyamatosan változik, hogy jobban megfeleljen az Ön igényeinek és új követelményeinek.

A jövő év sem lesz kivétel.

2022. december 21.

Keresés és Foglalás

2024 ápr 14, v
2024 ápr 15, h
Segítségre van szüksége?