BAF up

A BAF üzemanyagpótlékának összefoglalása – 2019. november

A BAF/MARPOL árai átlagosan emelkedtek ebben a hónapban.

A Stena Line néhány útvonalon CSÖKKENŐ tendenciát mutat. Például a Heysham <> Belfast útvonalakon a 0–6 méter hosszú járművek esetében az ár 13,22 £-ról 12,63 £-ra csökkent.
A DFDS LD Lines azonban NÖVEKVŐ tendenciát mutat. 14,66 £-ról 15,51 £-ra növekedett az ár ebben a hónapban a Newhaven <> Dieppe útvonalakon. A CLdN Cobelfret folytatja ezt a tendenciát a Rotterdam <> Dublin útvonalain tapasztalható árnövekedésével. A múlt hónapi 41,64 £-ról 48,62 £-ra nőtt ebben a hónapban.

Az árak teljes listája megtalálható a Legújabb kompszolgáltatói BAF pótdíj oldalunkon.

A BAF egy üzemanyagpótlék, amelyet egyes szolgáltatók használnak arra, hogy hozzájáruljanak a komp üzemeltetésével járó óriási üzemanyagköltségekhez. Ez egy foglalásonkénti pótdíj, és a szolgáltatók havonta döntik el, az üzemanyagköltségektől függően.
Fontos számunkra, hogy kiemeljük, ez a díj nem kizárólag a Freightlink vállalatnál tapasztalható, és ez egy elkerülhetetlen költség, amelyet a szolgáltató dönt el. Minden foglalásnál fel lesz számítva az utazáskor alkalmazandó pótdíj. Ha az aktuális hónapban utazik, a webhelyünkön feltüntetett árak az Ön kényelme érdekében tartalmazzák az alkalmazandó üzemanyagpótlékokat.
A BAF erősen változhat a szolgáltatók és az útvonalak között; a hosszabb kompátkelések során több üzemanyag ég el, ami általában magasabb pótdíjat eredményez. Egyes szolgáltatók ezt a díjat a viteldíj százalékos aránya alapján határozzák meg, míg mások egységdíjat számíthatnak fel, amely a jármű méretétől függően változhat. Néhány útvonalon MARPOL- vagy kéndíj is van. Lényegében a kihajózáskor tapasztalható üzemanyagár dönti el a pótdíjat, és ez az oka annak, hogy havonta változik.

2019. november 13.

Keresés és Foglalás

2023 dec 6, sze
2023 dec 7, cs
Segítségre van szüksége?