Eurotunnel Truck Park

A biztonságos parkolás mostantól elérhető a Eurotunnelnél

Az Eurotunnel 2015-ben nagy összeget ruházott be, hogy komp termináljai fejlesztéseként biztonságos parkolási lehetőséget nyújtsanak a sofőröknek Coquelles-ben.

Biztonság

Ezzel egyidőben, az Eurotunnel elsődlegesen szeretné megerősíteni a francia terminált, azzal hogy kibővíti a a terminál területét körülvevő már meglévő magas kerítést.

Ugyanakkor elhatározás született arról is, hogy néhány kamion parkoló átalakulásra kerül, ezzel teremtve speciális buffer zónákat, ami biztonságos várakozási lehetőséget kínál távol az autópályától.

A legútóbbi biztonsági intézkedések részeként a Eurotunnel a szívdetektoros érzékelést is bevezette. Erről bővebben itt olvashat.

Ezekkel a biztonsági változtatássokkal a Eurotunnel már hivatalosan is képes megnyitni az új és biztonságos kamion parkolót Coquelles-ben.

Ezt a francia termináltól kényelmes távolságra találhatja, felruházva a legmodernebb technológiával. Kivilágítás, magas kerítések, CCTV kamera, hőérzékelés, folyamatos járőrözés és 0-24 megfigyelés a irányítóközpontból.

A sofőrök könnyedén megállhatnak egy gyors szünetre, megtankolhatnak a Total benzinkútnál és élvezhetik a megannyi lehetőséget nyújtó kamion parkolót.

A parkolójegyárak 2017 szeptember 1-től érvényesek és AZ ELSŐ ÓRA ingyenes.

Hogyan fog működni?

  • Autópályadíj (Toll Tag felhasználóknak): a bejárat és kijárat automatikusan működik majd. A szeptemberi számlán nem fog extra díj megjelenni.
  • Bármilyen másik fizetésig mód: a sofőr egyszerűen kap egy belépési kártyát a gépből amit távozáskor kell majd lehúzni. Fizetni a sofőrök fognak tudni banki vagy hitelkártyával a gépnél illetve direktben a sofőr információs központban ahol készpénzt is elfogadnak.

Bevezető ajánlatként A PARKOLÁS INGYENES SZEPTEMBERBEN!

Több információért, látogassa meg a Eurotunnel hivatalos weboldalát.

2017. szeptember 1.

Keresés és Foglalás

2023 dec 7, cs
2023 dec 8, p
Segítségre van szüksége?