Brittany Ferries logo

Brittany Ferries: a veszélyesanyag-bejelentő rendszer frissítése

A Brittany Ferries nemrég „Hazcheck”-re korszerűsítette veszélyesanyag-bejelentő rendszerét.

Elviekben változatlan marad a veszélyes anyagok szállítói nyilatkozatának (DGN) beküldési folyamata a foglalást intéző munkatársainknak. További adatokat is meg kell azonban adni a veszélyes anyagokat bejelentő dokumentumokban, hogy ne merüljenek fel problémák a beszálláskor.

  • Az összes tömeget (nettó tömeg, bruttó tömeg és a folyékony anyagok teljes térfogata) rá kell írni a DGN-re (pl. 3 x 5 L = 15 L teljes térfogat).
  • A hatékonyság és az információk pontossága érdekében előnyben részesítjük a külső csomagolási kódot. Ezek a kódok az interneten keresztül vagy az IMDG kódban megtalálhatók (pl. 4G = farostlemez doboz / 3A1 = acél benzineskanna). Szabad szöveg, például „TRAYS” (REKESZEK) vagy „PALLETS” (RAKLAPOK) használata nem engedélyezett.
  • Fel kell tüntetni a vészhelyzeti kapcsolattartói adatokat, és minden DGN nyilatkozatnak rendelkeznie kell egy aláírt és kitöltött nyilatkozat mezővel (szállítói nyilatkozat és csomagolási tanúsítvány).
  • Továbbra is minden adatot részletezni kell a rakományra vonatkozóan (UN-szám / LQ / EQ / tengeri szennyező anyag / lobbanáspont / csomagolási csoport / műszaki elnevezés).

Az összes szükséges adatot tartalmazó, megfelelően kitöltött veszélyes anyagok szállítói nyilatkozata (DGN) hiányában rakományának késedelmes szállítása és/vagy a szállítás nem teljesítése várható.

Teherszállítási honlapunkon egy minta DGN-t és kitöltési útmutatót is találhat a https://www.brittanyferriesfreight.com/en/ internetes címen a Specialised Traffic > Hazardous Cargoes menüpontban.

Brittany Ferries

2023. szeptember 28.

Keresés és Foglalás

2023 dec 6, sze
2023 dec 7, cs
Segítségre van szüksége?