Cairnryan - Larne route

Cairnryanből Larneba – A legrövidebb útvonal az Ír tengeren keresztül

Az egylik legnagyszerűbb dolog az Ír tengeren, hogy nem szenvedünk hiányt kompokból, így bármerre el lehet jutni Írország keleti partjára vagy akár Észak Írországba.

Az egyik legnépszerűbb utunk teherszállítók számára a Cainryan – Larne útvonal, ahol a P&O operál.

A több, mint 7 útvonnallal irányonként és 105 perces átkelésekkel, a P&O hajói MV Europen Causeway és MV European Highlander fantasztikus összeköttetést nyújt Észak Írország, Skócia és Észak Anglia között.

Cairnryan

P&O European Causeway

Stranraertől 5 mérföldre északra található, a Cainryani port egy tökéletes elhelyezkedés bármilyen cég számára Skóciában vagy Észak Angliában. A modern a második világháborúból származik, amikor felhasználták az úszó Mulberry Kikötőket, amelyeket a D-Day normandiai

Larne

30 percre Belfasttól, a Larne kikötő ideálisan helyezkedik el Észak Írországban. A 19. században alapított tengeralattjáró ellenes haditengerészeti kikötőként tevékenykedett a második világháborún keresztül. Larne mostmár több, mint 300,000 fuvart kezel évente, naponta 24 órában, heti 7 nap. A kikötőnél a lehetőségek között található a Kávézó, ami friss kávét és meleg illetve hideg ételekkel is szolgál, Bookstall újságárus, ATM, zuhanyzó és társalgó a sofőrök számára.

A kompok

Az MV European Causeway és az MV European Highlander együtt kínál helyet több, mint 200 teherhajó felszereléssel, beleértve a sofőrök társalgóhelyét, zuhanyzókat, kényelmes ülőhelyeket, felújított éttermeket és boltokat.

A hajózási idő reggel 4-től indul, hétfőtől szombatig (Vasárnap 7:30) 3 óránként, az utolsó indulással 23:59 (Vasárnap 22:59). Hogy többet megtudjon az útról, kérjük lépjen kapcsolatba az elhivatott ügyfélszolgálatunkkal.

2017. november 17.

Keresés és Foglalás

2023 dec 7, cs
2023 dec 8, p
Segítségre van szüksége?