Dublin Port

A dublini teherforgalom növekedés fejlesztésekre készteti a kikötőt

Dublin kikötő az eddigi legforgalmasabb időszakot tudhatja maga mögött 2017-ben, a mintegy 17.9 millió tonna elszállított import és export rakománnyal. Csak májusban 3.2 millió tonna teherárut mozgattak át kikötőn keresztül.

A népszerű átkelőhely az év vége felé közeledve újabb rekord elé néz. Ez a jelenlévő komptársaságok - Seatruck, Irish Ferries, Stena Line - folyamatos üzemeltetése mellett, arra készteti a Dubin Kikötő Társaságot, hogy megkezdje a terjeszkedés előkészületeit. Ez az út a jövőbeni növekedéshez.

A bővítéssel lehetőség nyílik a nagyobb kihasználtságra, hatékonyabb vám és biztonsági intézkedések bevezetésére.

A Seatruck Ferries, Alistair Eagles nyilatkozata;

"Pontosan 10 éve, hogy a Seatruck megalapította dublini székhelyét és elindította szolgáltatásait. Ezalatt az idő alatt és a kifejezetten teherszállításra épített hajó forgalomba helyzésével, jelentős növekedést láttunk a forgalomban. Visszatekintve a 2007-es új fiúkra, nagy szerű érzés látni most 2017 augusztusában, hogy jelenleg mi vagyunk a kikötő legtöbb árut továbbító szolgáltatója. A Seatruck üdvözli a dublini kikötő fejlesztéseit, melyek meg fogják teremteni a jövőben igencsak szükséges helyet a terjeszkedéshez."

A Dublin belső kikötő projekt - a Dublin repülőtér közelében - 20000 konténer tárolására lesz alkalmas, ezzel 30 hektárnyi területet szabadít majd fel a kikötő területén.

Mindkét beruházás növelni fogja a kikötő befogadó kapacitását és részei egy nagyonn tervnek, melyet 2040-re kívánnak befejezni.

2017. október 5.

Keresés és Foglalás

2024 feb 23, p
2024 feb 24, szo
Segítségre van szüksége?