Frejus Tunnel Closing Temporarily

A Fréjus-alagút lezárása 2024. január 26-tól 29-ig

A hatékonyság és a kapacitás maximalizálása érdekében a hétvégén néhány napra lezárják a Fréjus-alagutat január 26., péntek 22:00 óra és január 29., hétfő reggel 6:00 óra között.

Ha minimálisra szeretné csökkenteni a fennakadásokat szállítási és utazási terveiben, feltétlenül tervezzen alternatív útvonalat. A Freightlink kiváló árakon kínál az Ön üzleti igényeinek tökéletesen megfelelő alternatív útvonalakat.

Alternatív útvonalak

RAlpin

Németország ⇄ Olaszország mindössze 11 óra alatt

Ha a RAlpin „guruló sztráda” vonattal szállítja áruit Németország és Olaszország között, azzal minimálisra csökkentheti járműveinek amortizációját, miközben az üzemanyag-költségen is spórolhat – ezzel pedig pénzt takaríthat meg vállalatának.

Kisebb amortizáció + alacsonyabb üzemanyag-költség = több pénz a vállalatának, és kisebb CO2-kibocsátás!

RAlpin jegyeit itt foglalhatja le.

Mont Blanc

Az Alpok legmagasabb hegye, és kitűnő alternatíva a Fréjus helyett.

Az Olaszországot és Franciaországot 20 perces utazással összekötő Mont Blanc-alagút nagyszerű választás a cégeknek. A 7 napos nyílt jegyeknek és a veszélyes árukra vonatkozó engedélynek köszönhetően minden eddiginél egyszerűbb A-ból B-be szállítani a rakományokat.

(Ne feledje, hogy a Fréjus-alagúthoz hasonlóan a Mont Blanc-alagút is csak 16,5–18 méter hosszú Euro5-ös és Euro6-os nyerges vontatókat fogad.)

Jegyek itt foglalhatók.

Miért zárják le ideiglenesen a Fréjus-alagutat?

A Fréjus-alagút kiemelten fontos összeköttetést biztosít Franciaország és Olaszország között. Kapacitásának bővítéssel történő 5,1%-os növelése, valamint a létfontosságú karbantartási munkák elvégzése érdekében 2024-ben módosították az alagút szolgáltatását, ami magában foglalja a január 26-i hétvégi lezárást is.

A Fréjus-alagút jelenleg váltakozó irányú forgalommal működik minden nap 22:30 és 04:30 között, hogy el lehessen végezni ezeket a karbantartási munkákat.

A 2024. január 1-jén bevezetett korábbi intézkedések 2024. február 4-ig érvényben maradnak

Amint további részletekről szerzünk tudomást, azonnal tájékoztatjuk Önöket. Ha közvetlenül a levelesládájába szeretne híreket kapni iratkozzon fel hírlevelünkre.

2024. január 24.

Keresés és Foglalás

2024 feb 26, h
2024 feb 27, k
Segítségre van szüksége?