Port Image by William William

Ha Dunkerque-en keresztül szállít, pénzt takaríthat meg

Tudta, hogy a dunkerque-i kikötő több mint 7 ezer hektáros területen fekszik?

A Dovertől mindössze 40 km-re, és a belga határtól kb. 10 km-re található Dunkerque ideális kikötő az Egyesült Királyság és a kontinentális Európa közötti áruszállításhoz.

Az alábbiakban azt fogjuk felsorolni, miért lehet kiváló megoldás Franciaország harmadik legnagyobb kikötője az Ön üzleti igényeihez.

Dunkerque (Dunkirk) tengeri kikötője

Az Északi-tengeren fekvő Dunkerque Franciaország legnagyobb réz-, érc-, szén- és konténeres gyümölcskereskedő kikötője.

A belga határhoz való közelsége (körülbelül 40 km-rel közelebb van, mint Calais) miatt a Dunkerque kikötőjét használó szállítmányozók időt és pénzt is megtakaríthatnak.

A kikötő számos jellemzőjének köszönhetően azok a vállalatok, amelyek a dunkerque-i kikötőn keresztül szállítják áruikat, még több előnyre is szert tehetnek, beleértve a következőket:

Nyugalom

A parkolót Dunkerque-nél 2 sor kerítés védi, melyek közül a legmagasabb eléri a 4 métert, infravörös CCTV kamerákkal és biztonsági őrökkel megerősítve. Emellett a kikötő bejelentkezés előtti területe elegendő helyet biztosít a járművezetőknek arra, hogy a kompra szállás előtt egy kis szünetet tarthassanak és kipihenhessék magukat.

Ezek a jellemzők szállítmányainak biztonságáról és az Ön nyugalmáról is gondoskodnak.

Kényelem

Akár a Dunkerque ⇄ Dover akár a Dunkerque ⇄ Rosslare, útvonalon szállít árut, számos szolgáltatás áll rendelkezésére a terminálban, többek között italok, zuhany és vámszolgáltatások.

Ez azt jelenti, hogy a járművezetőknek minden egy helyen rendelkezésükre áll, amire csak az utazás előtti felkészüléshez szükségük lehet.

Időmegtakarítás

Siet? Semmi gond.

A járművezetők a DFDS elsőbbségi sávjának, gyors sávjának és előzetes bejelentkezési szolgáltatásának, előnyeit is kihasználhatják, melyek segítségével:

  • elkerülhetik az esetleges sorban állást, és elindulhatnak a következő járattal, még akkor is, ha a hajó tele van
  • gyorsabban hozzáférhetnek a beléptetéshez
  • beléptetés (check-in) már akár 12 órával az indulás előtt

*Megjegyzés: feltételek érvényesek. Részletek

Ezeknek a DFDS szolgáltatásoknak a megvásárlásához egyszerűe lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatos munkatársainkkal, vagy fizessen a DFDS beléptetésénél.

A Dunkerque által kínált előnyök kihasználása gyerekjáték. Nagyon fontos azonban, hogy a cégek jegyfoglaláskor válasszanak egy olyan teherkompjegy közvetítőt, aki a legjobb viteldíjakkal és ügyfélszolgálattal tudja segíteni őket.

Miért érdemes nálunk foglalni?

A Freightlink számára mindig az ügyfelei a legfontosabbak. Akár foglalt már nálunk korábban, akár most jár nálunk először, mindenképpen ugyanarra az elit ügyfélszolgálati színvonalra számíthat, az iparág legkedvezőbb árainak kínálata mellett.

Szakértőink rendellenes vagy veszélyes áruk esetében is tudnak segíteni a jegyfoglalásban.

A szárazföldi Európa és az Egyesült Királyság közötti áruszállítással kapcsolatos további tudnivalókért ekintse meg útvonaltérképünket, vagy vegye fel a kapcsolatot teherkompjegy foglalási szakértőinkkel.

2024. január 29.

Keresés és Foglalás

2024 feb 26, h
2024 feb 27, k
Segítségre van szüksége?