map showing Estonia flag

Kompok Észtországból – útmutató a balti-tengeri kompútvonalakhoz

A Balti-tenger a világ egyik legforgalmasabb személyhajózási területe. A balti országok fejlett komphálózatot építettek ki egymással.

Az alábbiakban a Freightlink által kínált legnépszerűbb balti-tengeri útvonalak listája látható. Bármelyik kikötőből is kell indulnia, mi megtaláljuk Önnek a megfelelő közlekedési lehetőségeke.

A teherszállítók, tehergépkocsik és furgonok számára hat kompútvonal köti össze Észtországot Finnországgal és Svédországgal.

Tallinn

Kompok Svédországba és Finnországba

Tallinn - Helsinki

Tallinn - Stockholm

Tallinn az utas- és áruforgalom szempontjából a Balti-tenger egyik legnagyobb kikötőjének számít. A „Tallinni kikötő” gyűjtőnév összesen 5 kikötőt takar, amelyek a Tallinnban található egyetlen kikötő irányítása alá tartoznak. Ezek közül három teherkikötő: a muugai kikötő (Maardu város mellett, 13 km-re Tallinn városközpontjától), a dél-paldiski kikötő (40 km-re Tallinntól) és a paljassaarei kikötő (a városközponttól néhány kilométerre fekvő kis teherkikötő).

Gyakori kompjáratok érhetők el Finnországba (Helsinkibe és Mariehamnba). Az átkelés időtartama körülbelül 2 óra. Svédországba is át lehet kelni, a kompok a stockholmi kikötőbe érkeznek.

Itt foglalhat kompjegyet Tallinnba


Nem találta meg, amit keresett?

Nézze meg a Freightlink interaktív térképét, melynek segítségével könnyen megtalálhatja és kiválaszthatja a kívánt kikötőket, és ellenőrizheti a meglévő kompútvonalakat

Vessen egy pillantást Gyakran Ismételt Kérdéseinkre, és forduljon ügyfélszolgálatunkhoz vagy értékesítési szakértőnkhöz.

2023. október 26.

Keresés és Foglalás

2023 dec 6, sze
2023 dec 7, cs
Segítségre van szüksége?