Logistics Awards

A Logistics UK a 2023-as év vízügyi vállalata díjának jelöltjei közé választotta a Freightlinket

20. születésnapunk „előestéjén” cégünk bekerült a Logistics Awards 2023 díjatadó „Az év vízügyi vállalata” díjának jelöltjei közé.

A 2017-ben elindított Logistics Awards díjátadó az iparág vállalatainak erőfeszítéseit, elkötelezettségét és eredményeit hivatott elismerni.

„...Ezek a díjak az elmúlt 12 hónapban az iparágban elért eredmények csúcspontját jelentik, és nagyszerű lehetőséget teremtenek ezek hivatalos elismerésére és megünneplésére. Az évről évre bővülő, az iparág kék szalag versenyének számító eseményt nem csupán a logisztikai szektor résztvevői tartják nagy becsben, hanem a királyi család és a brit kormány is képviselteti magát a hivatalos vendégek között.”

David Wells, a Logistics UK vezérigazgatója

A díjakért nagy a versengés. Ahhoz, hogy a jelöltek közé kerülhessünk, vezető szerepünkről és kiválóságunkról kellett tanúbizonyságot tennünk az iparágban.

Ügyvezető igazgatónk, Alex McDonald így nyilatkozott erről:

“Az idei évre jellemző viharos piaci helyzet ellenére cégünk minden fronton kiválóan teljesített. Ez csak a beszállítóink folyamatos támogatásával, az ügyfeleink részéről tapasztalható bizalommal és munkatársaink mindennapi hihetetlen erőfeszítéseivel válhatott valóra”

A Logistics UK 7. éves Logistics Awards hivatalos díjátadójára december 7-én kerül majd sor a Park Plaza Westminster Bridge szállodában, ahol mind a 17 kategória győzteseit bejelentik.

Minden tevékenységünk középpontjában ügyfeleink állnak, ezért óriási öröm számunkra, hogy beválasztották cégünket a Logistics UK „A 2023-as év vízügyi vállalata” díjának jelöljei közé. Gratulálunk a többi jelöltnek is, és nagyon hálásak vagyunk a megtiszteltetésért a Logistics UK-nek!

A díjak és a döntősök teljes listája itt tekinthető meg.

Iratkozzon fel levelezőlistánkra, hogy egyenesen az elektronikus levelesládájába érkezzenek a blogfrissítések és az iparági hírek. A listáról bármikor leiratkozhat.

2023. augusztus 29.

Keresés és Foglalás

2024 feb 23, p
2024 feb 24, szo
Segítségre van szüksége?