food

A P&O Ferries újdonság - Ingyenes étel Februárban a teherautó sofőrök számára (Dover - Calais)

2021 eleje a Brexit miatt rengeteg változással járt, és mivel Január már szinte mögöttünk van, izgalmas híreket osztunk meg teherautó sofőreinkkel.

INGYENES ÉTEL FEBRUÁR

Február 1-jétől, hétfőtől, ingyenes étkezést kínálunk minden teherautó-sofőrnek, aki csúcsidőn kívüli* járatainkon utazik velünk Dover és Calais között. Igen, jól látta, INGYENES ételt kínálunk minden sofőrnek.

A sofőrök összes kedvenc étele megtalálható lesz az étlapon, beleértve a halat és a sültkrumplit, marhapörköltet és a teljes angol reggelit is. Szakácsaink már szorgalmasan dolgoznak, azon, hogy egy olyan finom étel listát alakítsanak ki, amellyel meg tudják lepni Önt vagy sofőreit a különféle meleg, szívvel készült és tápláló ételekkel, amelyekben részesülhet, amikor velünk utazik.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Ahhoz, hogy az INGYENES étkezésben részesüljön, mindössze annyit kell tennie, hogy Februárban utazik velünk egy csúcsidőn kivüli járaton a következő napokon és időpontokban:

*Hétfőtől péntekig
00:00 és 08:00 óra között

* Szombaton és vasárnap egész nap
pénteken 00:00 órától, hétfő 08:00 óráig

Amikor megérkezik a kasszához, csak egyszerűen mutassa fel a jegyét a fedélzeten lévő csapatunk egyik tagjának, és élvezheti finom ingyenes ételét.

TUDTA?

Most, hogy az Egyesült Királyság kilépett az EU-ból, és visszatért a Duty Free, amikor a sofőrök a World Duty Free üzleteinkben vásárolnak, akár 50% -ot is megtakaríthatnak az angliai árakhoz képest, az alkohol- és dohánytermékek teljes terméklistáján. Mindemelett a csodálatos ajánlat mellett, az árufuvarozási ügyfelek további 10% kedvezményben részesülnek (a kedvezmény nem vonatkozik a Chanel termékekre, dohányra, újságokra és magazinokra).

Reméljük, hogy Februárban üdvözölhetjük Önt vagy a sofőreit a fedélzeten.

P&O Ferries

2021. január 28.

Keresés és Foglalás

2023 dec 7, cs
2023 dec 8, p
Segítségre van szüksége?