P&O Ferries logo

P&O Ferries hírek: új London⇄ Rotterdam áruszállítási útvonal indul 2024 márciusában

A P&O Ferries örömmel számol be új RoRo áruszállítási útvonalának megnyitásáról az Északi-tengeren London (Tilbury 2) és Rotterdam (Europoort) között 2024 márciusában. Ez a szolgáltatás a P&O Ferries meglévő Zeebrugge – London útvonalát fogja kiegészíteni, és tovább erősíti vasúti összeköttetéssel rendelkező központját Rotterdamban.

Peter Hebblethwaite, a P&O Ferries vezérigazgatója így nyilatkozott erről:

„A Londont és Rotterdamot összekötő új útvonalunk megnyitása egyedi hálózatot biztosít a P&O Ferries vállalatnak az Északi-tengeren. Most már öt központtal rendelkezünk: Hull, Teesport, Tilbury, Zeebrugge és Europoort, amelyek Anglia északkeleti és délkeleti részét kötik össze a szárazfölddel.

Áruszállító ügyfeleinknek a leggyorsabb érkezést kínáljuk Rotterdamból a Temzére, továbbá gyorsan elérhetik az M25-ös utat és a terminál vasúti összeköttetéseit.

A London – Rotterdam útvonal megnyitása újabb fontos lépés üzleti átalakulásunkban, és további hozzájárulás az anyavállalatunk, a DP World által kínált végpontok közötti logisztikai szolgáltatásokhoz.”

Az útvonalon a P&O Ferries meglévő hajója, a 125 teherszállító egység befogadására képes Norbank jár majd, amely a közelmúltban az Ír-tengeren teljesített szolgálatot. Napi menetrend szerint, az ügyfelek igényeinek maximális figyelembe vételével fogjuk működtetni, így többek között korai érkezéssel Londonba, hogy segítsük az időben történő helyi áruterítést.

A P&O Ferries az Északi-tengeren három keleti parti egyesült királysági kikötőből, Hullból, Londonból és Teesportból működtet szolgáltatásokat, továbbá két észak-európai kikötőből, Zeebruggéből és Rotterdamból.

A P&O Ferries

2024. január 15.

Keresés és Foglalás

2024 feb 26, h
2024 feb 27, k
Segítségre van szüksége?