P&O Ferries logo

P&O Ferries hírek: a Europoort terminál folyamatainak átalakítása az új gyorskapuval

Örömmel számolunk be legújabb szolgáltatásfejlesztésünk, a „Fastgate” (gyorskapu) rendszer bevezetéséről. A Europoortban működő terminál-üzemeltetési rendszer (TOS) fejlesztésein alapuló innovatív megoldás a feldolgozási idők jelentős felgyorsítása és a terminálon belüli hatékonyabb ügyintézés révén fogja átalakítani és tökéletesíteni a működést.

A Fastgate (gyorskapu) rendszer három elemből áll:

1. Egy kapu előtti portálból, amely a terminálba be- és kilépő járműveket elemzi automatikus rendszámfelismerés (ANPR), valamint a jármű és a rakományegység állapotáról készült teljes 360 fokos fénykép segítségével.

2. Egy önkiszolgáló fülkéből, amely többnyelvű felhasználói felületével biztosít lehetőséget a járművezetőknek a be- és kilépésre, vagy a hajójáratokra történő bejelentkezésre.

3. Egy automatizált beléptető rendszerből, amely zökkenőmentes be- és kilépést tesz lehetővé a terminálból.

Ezzel a teljes körű megközelítéssel szeretnénk akadálymentes, hatékony és biztonságos be- és kiléptetési folyamatot biztosítani Önnek, lerövidítve a várakozási időket, és optimalizálva a terminálunkon belüli forgalom menetét.

Ezek az újítások néhány változást hoznak majd abba, ahogyan a járművezetők be- és kiléphetnek a terminálból, illetve módosítják az érkezés előtt szükséges információk szintjét is. A következő hetekben részletes útmutatókat adunk ki, amelyek segíteni fognak Önnek és járművezetőinek az új folyamatokhoz való alkalmazkodásban. Hamarosan további tájékoztatásokat jelentetünk meg ezekről a változásokról, valamint arról, hogyan tudunk segíteni Önnek.

A Fastgate (gyorskapu) rendszer újabb bizonyítéka a szolgáltatási élmény folyamatos javítására irányuló elkötelezettségünknek. Szüntelenül törekszünk arra, hogy az Ön várakozásait túlszárnyalva továbbfejlesszük tengeri és szárazföldi műveleteinket.

P&O Ferries

2024. január 23.

Keresés és Foglalás

2024 feb 26, h
2024 feb 27, k
Segítségre van szüksége?