Stena Line high visibility vest

Stena Line frissítés - Jól láthatósági ruházat a kompokon és a kikötőkben

Észrevételeztük, hogy a jól láthatósági ruházatot nem viselő sofőrök száma megnövekedett a termináljainkban és hajóinkon.

Nálunk a Stena Line-nál a biztonság a legfontosabb, mind a munkavállalóink részéről és mint mindenki mástól, aki megjelenik kikötőinkben és hajóinkon. Mivel mi azt szeretnénk, hogy mindenki jól látható legyen egy kampányt indítunk annak érdekében, hogy minden sofőr betartsa a minimális láthatósági előírásokat.

A gyakorlatban a teherautó-sofőrnek a rakparton és a fedélzeten egyaránt szigorúbb ellenérzéssel kell majd szembenéznie. Ki fogjuk plakátolni, hogy milyen jól láthatósági ruházat kell és utasítjuk a munkásainkat a kikötőkben és a fedélzeten, hogy tudassák a sofőrökkel, hogy ha ruházatuk nem felel meg a minimális előírásnak.

2020 február 1-jétől kezdődően bármelyik sofőr nem visel minimum jól láthatósági kabátot Hoak van Holland-i kikötőben, annak személyzetünk adni fog egy sárga lapot. Ez egy figyelmeztetés, csak úgy, mint a sportban, hogy a Stena Line ezt a viselkedés nem fogadja el.

Kérjük, tájékoztassa az összes sofőrt, hogy jól láthatósági ruházatot kell viselniük az ellenőrzéskor, a terminálban és a fedélzeten. Röviden, jól láthatóság minden sofőrnek a becsekkolástól a hajókabinig.

Stena Line Netherlands

2020. január 17.

Keresés és Foglalás

2023 dec 6, sze
2023 dec 7, cs
Segítségre van szüksége?