Stena Line logo

Stena Line hírek: új áruszállítási útvonal Dublin és Birkenhead (Liverpool) között

Örömmel számolunk be szolgáltatásunk legújabb bővítéséről az Ír-tengeren: 2024. február közepén új útvonalon indítunk járatokat Dublin és Birkenhead (Liverpool) között.

Az új szolgáltatás keretében először egy hajót indítunk Dublinból korán reggel, amely este tér vissza Birkenheadből (Liverpool).

Már üzemeltetünk járatot a dublini kikötő és Birkenhead (Liverpool) között, így ez az új szolgáltatás kiegészíti meglévő útvonalainkat Dublin és Holyhead, valamint Belfast és Birkenhead (Liverpool) között. Most vizsgáljuk a hajók ütemezésének lehetőségeit a szolgáltatáshoz.

Az új teherszállítási szolgáltatás elindítása Dublin és Birkenhead (Liverpool) között egy fontos kereskedelmi útvonalat szolgál ki az Egyesült Királyság/Írország folyosón, és tovább erősíti helyzetünket az Ír-tengeren. Mostantól két útvonalon működtetünk járatokat a dublini kikötőből és Birkenheadből (Liverpoolból) is, amivel kulcsfontosságú logisztikai központokat hozunk létre, amelyek összekötik az Ír-tengeren zajló áruforgalmat, és hatékonyságot biztosítanak a kikötőhasználóknak.

Ez lesz a hetedik útvonalunk az Ír-tengeren a Belfast – Cairnryan, Belfast – Heysham, Belfast – Birkenhead (Liverpool), Dublin – Holyhead, Rosslare – Fishguard és Rosslare – Cherbourg összeköttetések után.

A Birkenhead (Liverpool) kikötőjében a Peel Ports vállalattal kötött meghosszabbított üzemeltetési szerződésünk, valamint a dublini kikötőben végzett műveleteink kibővítése mellett ez az útvonal újfent a térségben tevékenykedő ügyfeleink iránt tanúsított elkötelezettségünket példázza. Meggyőződésünk, hogy az Egyesült Királyság, Írország és Európa közvetlen elérésének lehetősége nagy sikert fog aratni.

Stena Line

2024. január 15.

Keresés és Foglalás

2024 feb 26, h
2024 feb 27, k
Segítségre van szüksége?