Stena Line logo

Stena Line hírek: hamarosan üzembe helyezik az okoskaput a belfasti VT1 és VT2 kikötőben

Folyamatosan dolgozunk Smart Gate Vehicle Visit System önkiszolgáló bejelentkezési rendszerünk funkcióinak bővítésén, ezért most örömmel számolunk be arról, hogy legújabb fejlesztésünknek köszönhetően egy fényképes rendszert lehet igénybe venni a be- és kiléptetésnél, amellyel ügyfeleink digitális felhasználói felületünkön, a Freight Portalon keresztül ellenőrizhetik kísérő nélküli egységeik kikötői be- és kilépési fotóit. A mai naptól a belfasti VT4 kikötőben, Dublinban, Rotterdamban és Karlskronában helyezzük üzembe a Smart Gate okoskaput, amelyeket 2024 folyamán számos további kikötő fog követni.

Ezzel az új funkcióval ügyfeleink meghatározhatják, hogy az egységeiket ért esetleges sérülés a kikötőbe történő belépés előtt, vagy a hajónkon való utazás alatt következett be.

Ez az időtakarékos funkció a vezetési minőséget és hatékonyságot is elősegíti.

Még nem ismeri a Smart Gate okoskapu rendszert?

Akko látogasson el honlapunkra további tudnivalókért arra vonatkozóan, hogy melyik kikötőkben áll rendelkezésre az önkiszolgáló be- és kiléptető rendszer, és hogyan takarít meg időt sofőrjeinek a terminálban a beléptetés, illetve az egységek felvételének és leadásának zökkenőmentesebb és hatékonyabb folyamata révén. Az új okoskapu rendszer bevezetésével egyre több terminált adunk hozzá a rendszerhez a közeljövőben.

Stena Line

2023. szeptember 20.

Keresés és Foglalás

2023 dec 6, sze
2023 dec 7, cs
Segítségre van szüksége?