Stena Line logo

Stena Line hírek: létfontosságú burkolatjavítási munkálatok az A77-es úton a Straids-szorosnál (Cairnryan / Belfast szolgáltatás)

A KEZDÉSI DÁTUM 2023. DECEMBER 10., VASÁRNAP

Az Amey a Transport Scotland megbízásából kulcsfontosságú burkolatjavítási munkálatokat kezd az A77-es úton a Lendalfoot településtől északra fekvő Straids-szorosnál.

A munkavégzést több éjszakai, 20 órától reggel 6 óráig tartó lezárással oldják meg két szakaszban, 2023. december 10-étől, vasárnaptól 2023. december 20-ig, szerdáig.

December 10-étől, vasárnaptól december 15-ig, péntekig minden éjszaka lezárják az útszakaszt a forgalom elől. Ezt követően december 16-án, szombaton nem lesz éjszakai munkavégzés, majd december 17-től, vasárnaptól december 19-ig, keddig további három éjszakára zárják le az útszakaszt.

Emellett a munkavégzés ideje alatt a nappali órákban ideiglenes közlekedési lámpák is működni fognak.

A burkolatjavítás idejére jelzett terelőutat vehetnek igénybe a közlekedők:

A délnek tartó forgalmat az A77-es shallochparki körforgalomnál terelik le az útról az A714-es útra, majd Észak-Barnkirk felé kell haladniuk, és jobbra fordulva a Dél-Barnkirk felé tartó számozatlan úton kell továbbmenniük, aztán jobbra rákanyarodniuk az A75-ös útra, tovább nyugatnak Stranraer felé, majd az A751-es úton Innermessan felé, végül visszatérhetnek az A77-es útra észak felé Cairnryan irányába.

Az északnak tartó forgalmat a déli A77-es útra terelik, majd balra fordulva az A751-es útra, ezután balra kelet felé az A75-ös útra Newton Stewart felé, majd Dél-Barnkirknél balra fordulva a számozatlan útra, tovább az A714-es útra Észak-Barnkirknél az A77-es út shallochparki körforgalmáig, ahol véget ér a terelés.

A terelőúton az utazás várható időtartama 1 óra 36 perc. Kérjük, ennek megfelelően tervezze meg útját, és szükség esetén számoljon rá elegendő időt a szokásos menetidőre.

A többi helyi út a szokásos módon üzemel.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy minden ütemterv az időjárástól függ, tehát kedvezőtlen időjárás esetén törlésre vagy átütemezésre kerülhet sor.

Stena Line

2023. december 11.

Keresés és Foglalás

2024 feb 26, h
2024 feb 27, k
Segítségre van szüksége?