stena freight friends

Stena Line hírek: a teherfuvarozók élményének javítása

Az árufuvarozók a leggyakoribb utasaink, ezért azt szeretnénk, hogy mindig otthon érezzék magukat nálunk. Célunk az, hogy a lehető legjobb élményben részesítsük őket a terminálba való megérkezéstől kezdve a beszálláson és az utazáson át egészen a távozásukig.

A fejlesztés mindig jelentős részét képezi előrelépési stratégiánknak, ezért ügyfeleinket szem előtt tartva tovább folytatjuk teljes kínálatunk javítását. 2022 novembere óta végzünk egy felmérést, melynek keretében megkérdezzük az árufuvarozókat a fedélzeti és a terminálokon nyújtott szolgáltatásainkkal kapcsolatos tapasztalataikról. Legnagyobb örömünkre már több mint 1 800 kitöltött kérdőívet kaptunk, ami sokat segít fejlesztéseink tervezésében.

A kapott visszajelzések alapján elsőbbséget fog élvezni az áruszállító járművezetők társalgóiban elérhető étkezési menükre vonatkozó programunk. A teljes flottánkon bevezetünk egy alapmenüt, amelyet gyakran változó helyi és évszakos fogások választékával egészítünk ki. Másik projektünk az új „okoskapu” rendszer a kikötőinkben – ezeket azért fejlesztettük ki, hogy egyszerűsítsük a beléptetési folyamatot. Továbbá új funkciók bevezetését is tervezzük a teherszállító járművezetőknek szóló alkalmazásunkban.

Az egyik legjelentősebb tervezetünk a „Freight Friends” (Árufuvarozó barátok), egy olyan központ, amely információkat és különleges ajánlatokat tartalmaz az összes teherfuvarozó sofőr számára. A Freight Friends programba tartozó járművezetőink különféle előnyökben részesülhetnek, amelyek a lehető legzökkenőmentesebbé és legnyugodtabbá teszik mindegyik látogatásukat nálunk. Ezek közé az előnyök közé tartozik a belépés az áruszállító sofőrök társalgójába, a fedélzeti boltjainkban érvényes vásárlási kedvezmény, az ingyen étkezésre jogosító utalvány, valamint speciális higiéniai lehetőségeink. Kínálatainkat és előnyeinket folyamatosan frissítjük, és a Freight Friends tagoknak küldött e-mailekben mindig értesítjük a program résztvevőit a legfrissebb hírekről és tudnivalókról.

Ön áruszállító járművezető?

Tökéletes, akkor a legjobb helyen jár. Célunk az, hogy a velünk megtett utazása a lehető legzökkenőmentesebb és legélvezetesebb legyen. Ha Ön Freight Friend-ként utazik bármely Stena Line hajó fedélzetén, számos különféle előnyben részesülhet, amelyek hihetetlenül pihentetővé teszik az átkelést.

Az általunk kínált előnyök a következők:

  • Külön társalgó
  • Ingyenes étkezés
  • 20% vásárlási kedvezmény fedélzeti boltunkban
  • Járművezetői alkalmazás az egyszerűbb nyomkövetéshez és foglaláshoz
  • Hálókabinok
  • Külön WC és zuhanyzók
  • Mosodai lehetőségek (bizonyos útvonalokon érhető el)
  • Havi hírlevél exkluzív ajánlattal és egyéb aktuális témákkal

CSATLAKOZZON ÖN IS A FREIGHT FRIENDS TÁBORÁHOZ!

Stena Line

2023. április 17.

Keresés és Foglalás

2024 feb 23, p
2024 feb 24, szo
Segítségre van szüksége?