Stena Line logo

Stena Line közlemény: nagyobb hajóval bővül a Gdynia - Nynäshamn útvonal

Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy 2018. augusztus 15-től a Gdynia-Nynäshamn útvonal egy újabb és nagyobb hajóval, és egyben a Bore Bay-t helyettesítő, ro-ro rendszerű Vikingland-del bővült. A közúti-tengeri kombinált szállításra alkalmas Vikingland az eddigiekhez képest 30%-kal nagyobb teherkapacitással bír.

Két kompjárat Gdyniából

A Stena Line két komphajó-szolgáltatást biztosít Gdyniából: egyet Karlskronaba és egyet Nynäshamnba. A Karlskrona útvonal már több mint 20 éves múlttal rendelkezik, míg a Stockholmhoz közeli Nynäshamnba közlekedő teherszállítási útvonal kezdeti időpontja 2017. október 16.

A Vikingland lép a Bore Bay helyébe

A Stena Line Nynäshamnig közlekedő járatát eddig a ro-ro rendszerű Bore Bay látta el, amely azonban az Ír-tengeri és az Északi-tengeri menetrendváltozások következtében ezentúl egy új útvonalon fog működni, és helyét a Gdynia- Nynäshamn útvonalon a Vikingland veszi át.

30%-kal nagyobb teherkapacitás

A közúti-tengeri kombinált szállításra alkalmas Vikingland Finnországban épült, brit zászló alatt hajózik, és nem kevesebb, mint 2,170 folyóméterrel rendelkezik a rakományok számára. Ennek köszönhetően a Nynäshamnig közlekedő Stena Line új komphajója az eddigiekhez képest 30%-kal nagyobb teherkapacitással bír. Így ezentúl nagyobb rakománykapacitást tudunk biztosítani teherfuvarozási ügyfeleinknek, és egyben hatékonyabban is tudunk megfelelni az egyre növekvő szállítási igényeknek ezen az útvonalon.

Heti 52 indulás

Mindemellett a Stena Line a Gdynia-Karlskrona útvonalon is bővíti szolgáltatásait. Már októberben újabb kompjárat is indulni fog ezen az útvonalon: a teher- és személyszállításra egyaránt alkalmas Stena Nordica. Ez azt jelenti, hogy az új útvonalon közlekedő 6 járattal Nynäshamnba és 46 járattal Karlskronaba októbertől hetente összesen 52 indulást biztosítunk Gdynia és Svédország között, és mindezt öt komphajóval.

Stena Line kompútvonal Gdyniától Nynäshamnig

Vikingland

  • Időtartam: 18 óra
  • Hossz: 155 méter
  • Szélesség: 25 méter
  • Teherkapacitás: 2,170 folyóméter

A Stena Line Gdynia teherszállítás ügyfélszolgálatának munkatársai

2018. szeptember 10.

Keresés és Foglalás

2024 Mar 29, p
2024 Mar 30, szo
Segítségre van szüksége?