A Stena Line nagyobb hajók elindítására készül a Harwich - Rotterdam útvonalon

A svéd Stena Line komptársaság, válaszul a növekvő keresletre a Harwich Rotterdam (Europoort) útvonalon, nagyobb kapacitású hajókat kíván vízre bocsátani a közeljövőben.

A jelenlegi RoRo hajók, névszerint a Capucine és a Severine helyére, melyek naponta kétszer fordulnak meg Rotterdam és Harwich között, két nagyobb hajót fognak beállítani 2018 januárja után. Az MV Misanat és az MV Misidat.

Az új hajók először bérhajók lesznek határozott idejű szerződéssel, majd a teljes legénység fogja működtetni.

“Sajnos ez érinteni fogja a fedélzeten dolgozókat. Szeretnénk elkerülni az elbocsátásokat és már dolgozunk a lehetőségeken, mint például a személyzet áttelepítése másik Stenás hajókra.” - Annika Hult, a Stena Line North Sea Kereskedelmi Vezetője.

A bővítést követően a Stena Line 20%-os volumen növekedéssel számol.

“Az Egyesült Királyság felé tartó forgalomban továbbra is folyamatos erősödést látunk, így ezekre a lépésekre mindenképpen szükség volt.” - közölte Hult.

“Meg kívánjuk mutatni, hogy azon dolgozunk, hogy ügyfeleink jövőbeni igényeit maradéktalanul kielégítsük. Europoort a Stena Line számára kiemelt jelentőséggel bír és biztosak vagyunk abban, hogy ügyfeleink pozitívan fognak reagálni terjeszkedésünkre.”

2017. július 25.

Keresés és Foglalás

2024 feb 23, p
2024 feb 24, szo
Segítségre van szüksége?