We love the Irish sea

Szeretjük az Ír-tengert

Február 14-től kezdődően egészen Szent Patrik napjáig, sok cikket tervezünk az Ír-tengernek szentelni. Kezdje is az olvasást itt, ennél a Tíz érdekes ténynél.

Freightlink & Az ír-tengeri kompok

Szakmai tudásunk az Ír-tengerről páratlan és mindig meggyőződünk arról, hogy Ön a lehető legjobb és legoptimálisabb szolgáltatást kapja, legyen szó akár a Cairnryan - Larne, a Heysham to Warrenpoint, vagy a Liverpool to Belfast útvonalról.

Az Ír-tengeren sokszor kiváltságos a biztos helyfoglalás, ezért azt javasoljuk, hogy tegye meg foglalását minél előbb, elkerülve így a csalódottságot. Hosszú és rövid útvonalak is elérhetőek.

we love the Irish sea banner

Kezünkben a legjobb, legolcsóbb Anglia - Írország átkelések

Azt javasoljuk, következő hónapban lépjen velünk kapcsolatba, hogy rögzíthessük Önnek a legjobb árainkat írországi átkeléséhez. Kérje kijelölt területi managerét, aki minden bizonnyal a legolcsóbb árakat fogja kínálni a térségben. Minden kompszolgáltatóval kapcsolatban állunk, minden útvonalon, így képesek vagyunk a lerakó szempontjából, legelőnyösebb átkelés megtalálására.

További kedvezményeket nyújtunk rendszeres szállítmányok esetén - Lépjen kapcsolatba területi managerünkkel.

Kivételes Ügyfélszolgálati Támogatás

Végül pedig emlékeztetni szeretnénk a Freightlink kivételesen magas minőségű szolgáltatására. Kijelölt területi managerünkkel, rendszeres tájékoztatást kap a kikötők történéseiről, járatokról, kedvezményekről. Tapasztalatunk, hogy aki egyszer kipróbálta, annak eszébe sincsen máshova menni.

2017. február 21.

Keresés és Foglalás

2024 ápr 14, v
2024 ápr 15, h
Segítségre van szüksége?