We love the Irish sea

Szeretjük az Ír-tengert

Február 14-től kezdődően egészen Szent Patrik napjáig, sok cikket tervezünk az Ír-tengernek szentelni. Kezdje is az olvasást itt, ennél a Tíz érdekes ténynél.

Freightlink & Az ír-tengeri kompok

Szakmai tudásunk az Ír-tengerről páratlan és mindig meggyőződünk arról, hogy Ön a lehető legjobb és legoptimálisabb szolgáltatást kapja, legyen szó akár a Cairnryan - Larne, a Heysham to Warrenpoint, vagy a Liverpool to Belfast útvonalról.

Az Ír-tengeren sokszor kiváltságos a biztos helyfoglalás, ezért azt javasoljuk, hogy tegye meg foglalását minél előbb, elkerülve így a csalódottságot. Hosszú és rövid útvonalak is elérhetőek.

we love the Irish sea banner

Kezünkben a legjobb, legolcsóbb Anglia - Írország átkelések

Azt javasoljuk, következő hónapban lépjen velünk kapcsolatba, hogy rögzíthessük Önnek a legjobb árainkat írországi átkeléséhez. Kérje kijelölt területi managerét, aki minden bizonnyal a legolcsóbb árakat fogja kínálni a térségben. Minden kompszolgáltatóval kapcsolatban állunk, minden útvonalon, így képesek vagyunk a lerakó szempontjából, legelőnyösebb átkelés megtalálására.

További kedvezményeket nyújtunk rendszeres szállítmányok esetén - Lépjen kapcsolatba területi managerünkkel.

Kivételes Ügyfélszolgálati Támogatás

Végül pedig emlékeztetni szeretnénk a Freightlink kivételesen magas minőségű szolgáltatására. Kijelölt területi managerünkkel, rendszeres tájékoztatást kap a kikötők történéseiről, járatokról, kedvezményekről. Tapasztalatunk, hogy aki egyszer kipróbálta, annak eszébe sincsen máshova menni.

2017. február 21.

Keresés és Foglalás

2022 Május 25, sze
2022 Május 26, cs
Segítségre van szüksége?