Az Egyesült Királyságból Írországba

A kamionok és csuklós szerelvények számára a leginkább ajánlott Írországba tartó útvonalak a "hosszú tengeri útvonalak".

Liverpool to Dublin freight ferries dailyIlyen például a Seatruck Ferries által üzemeltetett Liverpool - Dublin és a Heysham - Warrenpoint útvonal. Ezek a járatok csak 12 sofőrt képesek elszállítani, de a menetidő 8 órája alatt, magas szintű szolgáltatásban részesülhet mindenki. Egy másik hosszú átkelés érhető el, a Liverpool Birkenhead - Belfast útvonalon a Stena Line szolgáltatón keresztül. Ez utas és áruszállítást is végez egyidőben, a sofőrök nyugodtan pihenhetnek és ételt is kapnak.

A Heysham - Belfast és a Heysham - Dublin útvonal kitűnő választás a kíséret nélküli járművek számára.

Holyhead to Dublin freight ferry routeA legrövidebb teherkomp útvonal az Írországba, Walesből érhető el. A legnépszerűbb útvonal, a Holyhead - Dublin reláció. Két komptársaság üzemel ezen az útvonalon – az Irish Ferries és a Stena Line. Mindkét operátor napi 4 járatot indít, Írországba, melynek időtartama 3 és fél óra.

Ezek az útvonalak népszerűek a furgonosok, kisteherautók és a kamionosok körőben is, mivel a szolgáltatás gyors, rugalmas és rendszeres. A furgonosok számára elérhető a gyorskomp szolgáltatás is, melynek időtartama kevesebb mint a két óra.

Pembroke to Rosslare freight ferry routeElérhető továbbá a Pembroke - Rosslare, Irish Ferries, vagy a Fishguard - Rosslare Stena Line útvonal is. Ezek ideális kompok arra az esetre, ha Anglia déli részéről utazna, vagy Corkba tartana. Mindkét járat naponta kétszer indul.

A leggyorsabb és legnépszerűbb útvonalak Észak-Írországba, Cairnryanből indulnak, Skóciából. A Stena Line Cairnryan to Belfast útvonala rendkívül népszerű a furgonosok köreiben, naponta 6 alkalommal közlekedik és egy menetidő mindössze 2 órát vesz igénybe. Legtöbbször ez a legolcsóbb megoldás a furgonosok számára, hogy Észak-Írországba eljussanak. A P&O Ferries hasonló szolgáltatást nyújt a Cairnryan - Larne útvonalon. Ezek az útvonalak, a Skóciából Észak-Írországba közlekedő kamionok által is igénybe vehetőek.

Foglalja komppal Írország

Keresés és Foglalás

2024 ápr 14, v
2024 ápr 15, h
Segítségre van szüksége?