Franciaországból Angliába

Dover to Calais freight ferry routeA Calais Dover útvonal a legnépszerűbb és a legforgalmasabb Franciaország és Anglia között. Ez kínálja a legrugalmasabb megoldást az Egyesült Királyság felé.

A DFDS Seaways naponta számos alkalommal indít járatokat Calais és Dover között, egy átkelés nagyjából 90 percet vesz ignyébe. Nyitott jegyekről van szó, így Ön az első adódó komppal elhajózhat, nincs időhöz kötve. Dover a fuvarozók legnépszerűbb célállomása, ez a szigetország kapuja.

A másik népszerű viszonylat Franciaország és Anglia között, a Dunkerque Dover útvonal.

Dover to Dunkirk freight ferry routeAz útvonalat a DFDS Seaways üzemelteti, itt is számos járat közlekedik naponta. Egy átkelés Dunkerque és Dover között körülbelül 1 óra 45 percig tart. Fontos megjegyezni, hogy Dunkerque lényegesen biztonságosabb mint Calais, ezért egyre kedveltebbé vált a fuvarozók körében az utóbbi időben. Nem beszélve a 2015 év végi fejlesztésekről és szigorúbb biztonsági intézkedések bevezetésésről.

Népszerű, gyors alternatíva a Calais Folkestone útvonal, melyet azok használnak, akiknek sürgős szálllítmányuk van. A Csalagúton egy átkelés kevesebb mint 90 percet vesz igénybe, óránként akár 6 vonat is indulhat.

Ezek az útvonalakon is nyitott jegyekről beszélhetünk.

A Nyugati-Csatorna a kaminosok körében népszerű, mivel az út hosszából adódóan, a soférök ki tudják venni pihenőjüket, mégis mozgásban maradnak.

Freight ferry routes available from Portsmouth

Ezekre a legjobb példa a Caen Portsmouth, Le Havre Portsmouth, Cherbourg Poole és a St Malo Portsmouth.

A fedélzeti kiszolgálás elsőrangú, beleértve a kabinokat és az étkezést is.

Keresés és Foglalás

2024 feb 26, h
2024 feb 27, k
Segítségre van szüksége?