Stena Line Belfast ferry

Öt új hajó a Stena Line belfasti útvonalain

Jelenleg négy új, energiatakarékos RoPax komp építse van folyamatban, melyeket a Stena Line belfasti útvonalaira szánnak 2019/2020-ban.

Az új hajók megnövekedett kapacitást és minőségi szolgáltatást jelentenek majd, melyet a nemrégen továbbfejlesztett Belfast kikötő támogat majd.

Az elmúlt években a Stena Line folyamatos növekedést mutatott mind a személyszállítás, mind az áruszállítás területén, így az új hajók segítségével képesek lesznek megbírkózni az egyre növekvő igényekkel.

"Az elmúlt néhány év alatt, folyamatos növekedést tapasztaltunk és úgy gondoljuk, ez a jövőben is folytatódni fog. Múlt évben rekordot döntöttünk, először sikerült elérnünk az 500,000 darab elszállított tehergépjárművet a belfasti kikötőn keresztül. A készülű hajók, méretüket tekintve a legnagyobbak lesznek, melyek valahova üzembe álltak a Belfast és az Egyesült Királyság útvonalain."

Niclas Mårtensson, a Stena Line Igazgatója.

A belfasti kikötő szoros együttműködésben áll a Stenaval, hozzájárulva a kikötő, valamint az észak-ír gazdaság fejlődéséhez.

Az új hajók, a világ legtakarékosabbjai közé sorohatók, több mint 25%-al alacsonyabb széndioxid kibocsájást produkálva. Úgy tervezték őket, hogy a jövőben átállhatnak természetes gázüzemű használatra.

Vessen egy pillantást a Belfast útvonalakra, melyek a Stena Line hajóival igénybe vehetők, beleértve a hosszú és rövid átkeléseket is Liverpoolba és Cairnryanbe.

2017. február 15.

Keresés és Foglalás

2023 dec 7, cs
2023 dec 8, p
Segítségre van szüksége?