Mainland Europe to Ireland

Öt ok, hogy miért használjon kompot Írország és az Európai kontinens között

Közvetlen kompjáratok Írországból az Európai kontinensre egy jó alternatíva az Egyesült Királyság útvonalainak kikerülésére, ami most már elérhető az alábbi hajótársaságok álta Irish Ferries, Cobelfret (CLdN), Brittany Ferries, Stena Line.

Belegondolt már valaha, hogy Dublinból Rotterdamba vagy Dublinból Zeebruggebe utazzon közvetlenül utazzon kihagyva a Dover - Calais vízi átkelést.

Itt van öt ok hogy miért is kell végig gondolja az közvetlen járatot az Ír Köztársaság és a az Európai kontinens között.

Csökkentse le a kompok számát, amit használnia kell

Több közvetlen utóval is létezik Írország és Európa között, főbb kikötő Dublin, Rosslare, Santander, Cherbourg, Rotterdam. Ez azt jelenti, hogy önnek csak egy hajóutat kell megtennie, nyugodtan hátra dűlhet és pihenhet mivel nem kell aggódjon a dugok miatt vagy hogy esetleg lekési a következő kompot.

Pihenő idő

Ahogy már az előbbiekben is említettem egy hosszabb közvetlen hajóút több pihenőidőt jelent a sofőröknek, mint két rövidebb hajóút. Igy a sofőrök kialhatják magukat ehetnek egy jót és nyugodtan pihenhetnek amellett, hogy utaznak a célállomásuk irányába. Ez azt is jelenti, hogy önnek két sofőrt kellene küldenie, hogy meggyorsítsa a szállítást, hogy amig az egyik sofőr pihen addig a másik vezethessen. Mostantól elég egy sofőrt küldjön ezáltal megspórolhatja a második sofőr költségét vagy elküldheti másik munkára.

Kevesebb Papírmunka

Amennyiben csak egy kompot használ a papír munkája is jóval kevesebb lesz mert kihagyhatja azokat a papírmunkákat, amik eddig kelletek az Egyesült Királyságon való áthaladáshoz. Ez azt jelenti, hogy kevesebb időt kell rászánnia arra, hogy utánajárjon milyen papírokra van szükség és kevesebb aggódással jár, hogy minden papírja meglegyen és azok helyesen legyenek kitöltve. Ez a jövőben azt is jelentheti, hogy kikerülheti az Egyesült Királyság és az Európai Unió közötti lehetséges vámeljárásokat. Nem tudjuk milyen vámeljárásokra lesz szükség a Brexit után, de egyben biztosak lehetünk, hogy ezekkel az alternatív közvetlen útvonalakkal kikerülhető lesz.

Költségcsökkentés

Sokat spórolhat avval, hogy közvetlen utazik az Ír köztársaságból az Európai kontinensre kevesebb kilométerköltség és gépjárműkopás. Spórolhat az étel és italköltségen mert a kompjegyek többségé tartalmaz étkezési és italjegyeke. Igy a gépjármű vezetőnek nem kell többe megállnia gyorséttermekben vagy helyi éttermekben, ami extra költséggel jár. Üzemanyag költségcsökkentés mivel a sofőrjének nem kell bejönnie az Egyesült királyságba Liverpool-on keresztül, majd végig vezetnie Anglián és elhagynia az országot Dover -en keresztül, hogy Europába jusson. Ezek továbbá magukkal vonják a parkoló árak csökkenését a kikötőkben és a pihenőkben, ahol sofőrje kötelező pihenéseit tölti. Hosszabb hajóutakon könnyebb szállítani a kiséret nélküli szállítmányokat és a másik oldalon csak futárral összegyűjtgetni, hogy minél kevesebb költséggel járjon.

Nagy kapacitás

Cobelfret (CLdN) nagyobb kapacitás rendelkezik, mivel ezek az útvonalak az Ír köztársaság és az Európai kontinens között kevésbé foglaltak mint a Dover<>Calais igy ön nagyobb eséllyel utazhat az ön által kiválasztott időpontban. A Dublin <> Zebrugge-i és a Dublin<> Rotterdam-i útvonalon több járat is van naponta és ritkán vannak tele.

Ha érdekli, hogy egyszerűbben és olcsóbban jusson el Írországból az európai kontinensre, lépjen kapcsolatba velünk. Nekünk vannak a legjobb közvetlen útjaink az Ír köztársaságba és onnan vissza.

2019. április 29.

Keresés és Foglalás

2023 dec 7, cs
2023 dec 8, p
Segítségre van szüksége?