a global sign trust seal for security

Új SSL tanusítvány

Weboldalunkat folyamtosan fejlesztjük és modernizáljuk. Tartani akarjuk az internet általi óriási keresletet, így nem csak a fejlesztésekbe, de a webbiztonságba is komoly munkát invesztálunk.

2015 júliusa nagy lépés volt cégünk számára. Először létrehoztuk Tudásközpont oldalunkat, melyből minden, a kompipart érintő kérdésekről tájékozódhat. A biztonság számunkra a legfontosabb és éppen ezért, az új weboldal szekció megnyitásával és modernizálásával egyetemben úgy döntöttünk, hogy a felhasználók biztonságát is előtérbe helyezzük: Új SSL tanúsítványt vezettünk be weboldalunkon. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleink teljes biztonságban, félelem nélkül böngészhetnek weboldalunkon, nem kell tartaniuk külső támadásoktól.

A felhasználók biztonsága prioritás és szándékunkban áll rendszeresen frissíteni tanusítványainkat.

A világ vezető keresőmotorja, a Google kijelentette, hogy a jövőben minél több vállalkozás weboldalát szeretné titkosítva tudni, megakadályozva így a hackerek támadásait és adatlopási kísérleteit.

"Reméljük, hogy egyre több weboldal fog HTTPS-t használni a jövőben," Tette közzé a Google egy blogposztban, mely az internetes hálózatokon történő kommunikációs webprotokolokra vonatkozik.

A Freightlink ezt tudja biztosítani.

2015. augusztus 1.

Keresés és Foglalás

2024 ápr 14, v
2024 ápr 15, h
Segítségre van szüksége?