Stena Line Ebba ferry

2023 elejétől indul útjára a Balti-tengeren a modern Stena Ebba

A Stena Line folyamatosan modernizálja kompflottáját. Az új hajók a legfejlettebb és legenergiahatékonyabb RoPax kompok közé tartoznak.

Az E-Flexer hajóosztályba tartozó új Stena Ebba és testvérhajója, a Stena Estelle, a hajóosztály valaha épített legnagyobb kompjai. A Stena Ebba a tervek szerint először Gdynia kikötőjéből indul útnak 2023. január 2-án.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a Stena Ebbát a hatékonyság mellett az alternatív üzemanyagokhoz való alkalmazkodásra tervezték. Az új kompokban számos modern technológia segíti a szén-dioxid kibocsátás csökkentését.

Új perspektívák a Balti-tengere

Kivételes méretüknek (akár 1200 személy és 3600 méternyi rakomány) köszönhetően az Ebba és az Estelle hajók új távlatokat nyitnak a terület jelentőségének növelésében a nemzetközi arénában, valamint a kereskedelem további fellendítésében a Balti-tenger mindkét partján.

Nem kevesebb, mint 263 kabin segíti majd a hajón a Lengyelország és Svédország közötti egyre növekvő utasforgalom követelményeinek teljesítését a Gdynia–Karlskrona útvonalon.

A berendezéseket úgy tervezték, hogy a legkiválóbb minőségű ügyfélszolgálatot biztosítsák – mind a sofőrrel kísért egységek, mind a teljesen önkiszolgáló egységek esetében.

Stena Ebbáról:

Útvonal: Karlskrona - Gdynia

Épített/újított - 2022

Hossza - 240 m

Szélesség - 28 m

Kapacitás - 1200 utas

Kabinok - 263

Egyszerű és gyors foglalás a Freightlink segítségével:

Ezekre és más útvonalakra is könnyedén foglalhat helyet nálunk a foglalási rendszerünkben.

Szívesebben használná az alkalmazást? Töltse le, és foglalja le jegyeit Freightlink alkalmazásunkkal.

Ha azonban szakértők szolgáltatásait/segítségét szeretné igénybe venni, itt mindig megtalálhat minket.

2022. december 20.

Keresés és Foglalás

2023 dec 7, cs
2023 dec 8, p
Segítségre van szüksége?