P&O Ferries logo

Bejelentés Az Ügyfeleknek a P&O Ferries Liverpool ⇄ Dublin Szolgáltatásáról

Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy az idei év végén Liverpool – Dublin útvonalunk lezárására kényszerülünk.

Nemrég a liverpooli telephelyünk tulajdonosa, a Peel Ports, közölte velünk, hogy jelenlegi kikötőhelyünk 2023 vége után nem lesz többé elérhető számunkra.

Azóta minden lehetőséget megvizsgáltunk a Liverpool és Dublin közötti útvonalon nyújtott szolgáltatásunk fenntartására, de erőfeszítéseink ellenére nem találtunk kivitelezhető megoldást.

Sajnálatos módon megfelelő alternatíva sem kínálkozik, ami lehetővé tenné jelenlegi szolgáltatásunk folytatását 2024-ben. A P&O Ferries most kezdi a tárgyalásokat a szolgáltatás tervezett megszüntetése által érintett munkavállalóival. Arról is intézkedtünk, hogy az útvonal tervezett megszüntetése által érintett ügyfeleink támogatása érdekében hozzáférést biztosítsunk számukra más szolgáltatók alternatív szolgáltatásaihoz.

A P&O Ferries elkötelezetten törekszik ír-tengeri ügyfeleink kiszolgálására, és minden lehetőséget megvizsgáltunk a szolgáltatás folytatására ezen az útvonalon. Sajnálatos módon a liverpooli telephelyünk tulajdonosával az engedélyünk meghosszabbítására, illetve a Liverpool – Dublin szolgáltatásunk üzemeltetésére szolgáló alternatív helyszín biztosítására irányuló hosszú tárgyalások sikertelenül végződtek.

A P&O Ferries elhivatottan dolgozik azon, hogy mindig megbízható és hatékony szolgáltatást nyújtson ügyfeleinknek kiterjedt tengeri útvonalhálózatunkon az Egyesült Királyság minden részén.

Továbbra is maximálisan kiszolgáljuk ügyfeleinket az idén 50 éves jubileumát ünneplő ír-tengeri járatunkon Larne és Cairnryan kikötői között, csakúgy, mint az összes többi járatunkon az Egyesült Királyság területén.

Azt tervezzük, hogy Norbay-t és Norbanket, amelyek jelenleg a Liverpool – Dublin útvonalat szolgálják ki, a következő hónapokban áthelyezzük útvonalhálózatunkban. Szeretnénk köszönetet mondani valamennyi ügyfelünknek, akik az évek során részesei voltak Liverpool – Dublin útvonalunk sikerének, és továbbra is mindent meg fogunk tenni azért, hogy kivételes szolgáltatást nyújtsunk Önöknek teljes útvonalhálózatunkon.

P&O Ferries


A Dublin és Liverpool közötti alternatív útvonalak itt tekinthetők meg.

2023. augusztus 23.

Keresés és Foglalás

2023 dec 6, sze
2023 dec 7, cs
Segítségre van szüksége?