Bevezetés a kompok világába - Rendezvényszervezőknek

Bevezetés a kompok világába - Rendezvényszervezőknek

Üdvözöljük a Freightlink tudásközpontjában, ezt a cikket azoknak ajánljuk, akik a rendezvényszervezésben, szórakoztatóiparban dolgoznak.

Tudjuk, hogy a szállítás komoly szerepet játszik abban, hogy a megfelelő szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek – legyen szó akár állványzatról, kiállítási egységekről, színpadról, vagy fénytechnikáról. Tudjuk, hogy vállalkozásának fontos részét képezi a határidők betartása.

Mi itt a Freightlinknél tudjuk azt is, hogy a fuvarozás nem az egyetlen dolog amivel Ön foglalkozik és ahhoz hogy az iparágban fennmaradhasson, sokkal többre van szükség, mint egyszerű fuvarozásra. Bizonyára rengeteg kérdése van a kompokkal kapcsolatban, ezért egy helyre összegyűjtöttük az alábbi információkat.

Miért kompol annyi rendezvényszervező a Freightlinken keresztül?

Image of 7 piece Drum Kit which can be difficult to transport abroad for an event Az elmúlt 10-12 évben a Freightlink, az európoai teherkompfoglalás szakértőjévé fejlesztette magát, különös tekintettel a rendezvényszervezők számára. Tudjuk, hogy a művelet nem csupán egy egyszerű kompfoglalás, hanem egy komplett logisztikai láncolat fontos része, mely lehetővé teszi hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásban tudja részesíteni ügyfeleit. Támogatjuk vállalkozását, a legjobb tanácsokkal látjuk el, évi több tízezer eladott jegy utáni tapasztalatainkra támaszkodva. Nem számít hogy Európa melyik területére utazik, Anglia, Svédország, Norvégia, Svédország, A Freightlink tud segíteni. Szakértőink egyaránt foglalkoznak multinacionális cégekkel és kisebb kiállítókkal is.

Ügyfélszolgálatunk különféle nagyságrendekkel bíró kiállítókkal és a szórakoztatóiparban dolgozó céggel működik együtt. Nem számít, hogy azonnali intézkedésre van szükség, vagy esetéeg hónapokkal kell előre tervezni, segítünk Önnek.

2016. április 19.

Keresés és Foglalás

2024 feb 23, p
2024 feb 24, szo
Segítségre van szüksége?