Bevezetés a kompok világába - Rendezvényszervezőknek

Bevezetés a kompok világába - Rendezvényszervezőknek

Üdvözöljük a Freightlink tudásközpontjában, ezt a cikket azoknak ajánljuk, akik a rendezvényszervezésben, szórakoztatóiparban dolgoznak.

Tudjuk, hogy a szállítás komoly szerepet játszik abban, hogy a megfelelő szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek – legyen szó akár állványzatról, kiállítási egységekről, színpadról, vagy fénytechnikáról. Tudjuk, hogy vállalkozásának fontos részét képezi a határidők betartása.

Mi itt a Freightlinknél tudjuk azt is, hogy a fuvarozás nem az egyetlen dolog amivel Ön foglalkozik és ahhoz hogy az iparágban fennmaradhasson, sokkal többre van szükség, mint egyszerű fuvarozásra. Bizonyára rengeteg kérdése van a kompokkal kapcsolatban, ezért egy helyre összegyűjtöttük az alábbi információkat.

Miért kompol annyi rendezvényszervező a Freightlinken keresztül?

Image of 7 piece Drum Kit which can be difficult to transport abroad for an event Az elmúlt 10-12 évben a Freightlink, az európoai teherkompfoglalás szakértőjévé fejlesztette magát, különös tekintettel a rendezvényszervezők számára. Tudjuk, hogy a művelet nem csupán egy egyszerű kompfoglalás, hanem egy komplett logisztikai láncolat fontos része, mely lehetővé teszi hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásban tudja részesíteni ügyfeleit. Támogatjuk vállalkozását, a legjobb tanácsokkal látjuk el, évi több tízezer eladott jegy utáni tapasztalatainkra támaszkodva. Nem számít hogy Európa melyik területére utazik, Anglia, Svédország, Norvégia, Svédország, A Freightlink tud segíteni. Szakértőink egyaránt foglalkoznak multinacionális cégekkel és kisebb kiállítókkal is.

Ügyfélszolgálatunk különféle nagyságrendekkel bíró kiállítókkal és a szórakoztatóiparban dolgozó céggel működik együtt. Nem számít, hogy azonnali intézkedésre van szükség, vagy esetéeg hónapokkal kell előre tervezni, segítünk Önnek.

2016. április 19.

Keresés és Foglalás

2023 feb 4, szo
2023 feb 5, v
Segítségre van szüksége?